Családtag tanuként


oriontronic # 2013.08.12. 12:56

Édesanyját lehet hogy kihallgatják tanúként vagy gyanúsítottként, de mindkét esetben megtagadhatja a vallomást.
Tanúként és hozzátartozóként nyugodtan megtagadhatja, nincs veszteni valója, gyanúsítottként meg egyáltalán nem köteles vallomást tenni, viszont ha ön már mindent bevallott és az anyja tényleg nem tudott semmiről akkor nincs értelme hallgatni hiszen akkor megvédeni sem tudja magát, ha olyannal gyanúsítják amit nem követett el.

Van rá esély hogy visszakapja a gépet de érdeklődni kell utána, mert ha visszakaphatta volna de nem jelentkezik a gépért, akkor a megsemmisítés költségeit is önre terhelhetik.

Agent Cooper # 2013.08.12. 09:32

Kedves Ildikó201302!

  1. Jobb esetben hallgatják ki tanúként, mert könnyen gyanúsított is lehet belőle. Ha tanúként hallgatják ki, akkor megtagadhatja a vallomást, amennyiben a lánya a terhelt.
  2. A számítógépet valószínűleg nem adják vissza, mivel el kell kobozni azt a dolgot, amelyet a bűncselekmény elkövetéséhez eszközül használtak. Ha mégis visszaadják, az csupán szerencse.

Üdv: Agent Cooper


védelem és sértetti képviselet
e-mail: bartas@bartinfo.hu
http://frzs.hu/hir.php?…

Ildikó201302 # 2013.08.12. 08:30

1.Kérdés:Ha a hölgy édesanyja folyószámlájára kér néhány utalást ami ügyben büntető ügy kezdődik,de az édesanya mit sem sejt az internetes csalásról,az édesanyát tanuként kihallgatják? 2.kérdés: a rendőrség lefoglalt egy számítógépet több mint 6 hónapja mikor adhatják vissza.?