magánlaksértés


Pici78 # 2017.07.08. 12:26

Bocsánat, most nézem, csak két év telt el az eset óta.

Pici78 # 2017.07.08. 12:24

Tegnap három év kőkemény nyomozás után végre megvolt az első tárgyalási nap. Sajnálatos módon kb 20 percet késtem. A bírónő akkorra már hazaküldött mindenkit. Volt, aki el sem jött, jól tette. Én bekopogtam a tárgyalóterembe és közöltem: Elnézést kérek bírónő a késésért, de szarnom kellett. Röhögött, de a bíróság még gondolkodik, hogy újabb elmedokit rendeljen-e ki. A rendőrség által kirendelt egyébként azt írta, hogy beszámítható vagyok, de paranoiás? Még azt is kitalálják a végén, hogy a cigányt is csak álmodtam....
Tóth Tamás nevű rendőr papíton nem is létezik, egész más nevek vannak. Szívből kivánom nekik, hogy egész nyáron járjanak hozzájuk a cigányok "szarni".

Pici78 # 2017.01.26. 15:33

2015. aug 21-én állítólag azt mondtam egy rendőrnek, hogy fa...szopó. Tényleg, ezt a szót úgy kell írni, mint az ésszerűt helyesen, hogy fasszopó, vagy mint egy összetett szót normálisan: faszszopó. Majd kiderül a vádiratból, ha vádat emelnek. Már voltam dilidokinál, ha kideríti, hogy nem vagyok beszámítható, akkor nem emelnek vádat... Most eszembe jutott egy dal az Egészséges fejbőr zenekartól. Kicsit átköltve: Ki a faszom az a Tóth Tamás, ki a faszom az a Tóth Tamás? ÓÓÓÓ egy f.. szopó! Egyébként én nem emlékszem arra, hogy ilyet mondtam volna, de ha egy rendőr állítja.... akkor a valóságtartalomhoz kétség nem fér.

Hány évet kaphatok becsületsértésért? Azért ide irok, mert az előzmények ebben a fórumban vannak!

Pici78 # 2015.08.23. 11:01

Krigi

"vele soha semmit nem csináltak"

Ezt honnan tudod? Téged nem biztos, hogy értesítenek, ha a szomszédoddal szemben eljárást indítanak.

Ezek szerint neked is vannak "szomszédaid"? Te is itt lax a XX.-ban? Vajon mi lehet az oka ennek a "minden ok nélkül ordibáló, zaklató szomszédnak"? Erre keresem a választ évek óta! Engem is nagyon zavar és bosszant! Írhatsz ide is nekem, ha válaszolsz: kovacserika@citromail.hu

Krigi # 2015.08.22. 10:29

"idegből üvöltök, akkor már rögtön megy a csendháborítás szabálysértés"

Ez azért érdekes, mert párszor mi is hívtunk rendőröket zaklató szomszéd miatt, aki ordibál minden ok nélkül velünk... vele soha semmit nem csináltak.

Pici78 # 2015.08.22. 10:22

XX.kerület

A nem intézkedő rendőr sem az igazolványszámát, sem a rendfokozatát nem közölte kérdésre, csak a nevét Tóth Tamás. A másik rendőr meg azt mondta, hogy nem a kerülethez tartozik. Nevetséges jogállam ez, komolyan mondom!

De ha arról van szó, hogy ellenem eljárjanak, mert idegből üvöltök, akkor már rögtön megy a csendháborítás szabálysértés. De tényleg azt hiszik, hogy ki is fogom fizetni? Múlkor is inkább leültem Pálhalmán, most is le fogom.

Azt nem nézik, hogy miért üvölt a cigánybűnözés áldozata, csak azt, hogy jól megbüntessék. 10e Ft-ot se fizetek ezeknek, inkább megyek egy napot nyaralni. Reggel bemegyek, másnap reggel már jövök is ki. Ennyi. Mondjuk itt én is mulasztottam, mert a határozat ellen nem éltem panasszal, pedig a Bíróság legrosszabb esetben is csak helybenhagyja az határozatot. De már irogatni sincs kedvem, inkább megyek elzárásra, két napos "továbbképzésre". Ott is sok érdekes dolgot lát az ember....

Pici78 # 2015.08.22. 09:48

Bea1
2006-ba költöztem ide, azóta nagyon sokszor voltak kint a rendőrök. Tehát valószínűleg ismernek. Patkány szomszédaim mind cigányok, 2007 óta zaklatnak, de úgy, hogy közben összeállnak ellenem, mint a szar, és hamis tanúk ellenem. Azzal vádolnak, hogy én zaklatom őket. Holott ők szólnak hozzám, én max. visszaszólok, de interakciót soha nem kezdeményezek velük. És ahhoz képest, hogy elvileg rettegnek tőlem, hogy leszúrom őket, még bejön a lakásomba is? De komolyan, az idióta rendőrökön meg ügyészeken kívül még ki az, aki ezt be is veszi? Mégis én ültem a vádlottak padján évek óta, számtalan eljárást kezdeményeztek ellenem, hamis tanúkkal. Olyan csövesek, cigányok tanúskodtak ellenem, akik azóta már az utcán élnek, kukákból guberálnak. És ezek hazugságainak van súlya a bíróságon, ez teljesen elképesztő. Legutóbb azért mentettek fel a zaklatás vádja alól, mert az igazságügyi elmeszakértő leírta, hogy nem voltam beszámítható, amikor azt mondtam az engem fenyegető cigánynak, hogy leszúrom, ha a közelembe jön. Tehát már az önvédelemhez sincs jogom? Ők persze másként adták elő a történetet, arról szó sem volt, hogy ők fenyegetnek engem. Most elvileg valami eljárás van folyamatban ellenem, hogy gondnokság alá helyeznek. Gondolom, a felmentés miatt? Fogalmam sincs, de az tudom, hogy itt valami nagyon nincs rendben.

Szóval, elvileg "ismernek" a rendőrök, csak sajnos a cigányok által festett képet ismerik rólam. Ami ugyancsak nem fedi a valóságot.

Obudafan, Krigi
Köszönöm a jogi infókat!

Krigi # 2015.08.22. 08:07

Pici, rendőri intézkedés kifogásolásával 8 napon belül lehet élni a Független Rendészeti Panasztestületnél vagy 30 napon belül a rendőrkapitányság vezetőjénél! (Véletlen nem dél-budapesti kerületben történt?!)

Bea1 # 2015.08.22. 07:13

pici, ismertek már régebbről a rendőrök?

ObudaFan # 2015.08.22. 06:09

Szerintetek melyik lehet alkalmas a becsületsértés megállapítására?

Az első biztosan, esetleg a második is.

ObudaFan # 2015.08.22. 06:07

ha valaki nem erőszakkal, fenyegetéssel, hivatalos eljárás színlelésével megy be másnak a magánlakásába, csak simán besétál, akkor az semmi?

Magánlaksértés szabálysértése.

Pici78 # 2015.08.21. 22:33

Ezek szerint magánlaksértés nem történt?

Remélem, hogy becsületsértés sem, mert az "intézkedő járőr" ezért akar engem feljelenteni. Remélem, neki is csak annyi jogorvoslata lesz, hogy bekap egy nyugtatót. Ugyanis, amikor kezdtem neki ecsetelni a történteket, akkor annyit láttam, hogy folyamatosan a szám elé tolja a szolgálati telefonját. Gondoltam is milyen jó, hogy legalább más is hallja, amit mondok. egyszer csak röhögve belemondta a szolgálati telefonjába, hogy "Hallgad Enikő, mint a régi szép időkben!" Tehát ezek jóket röhögnek ezen az egészen. Erre én megkérdeztem tőle, hogy ki ez az Enikő? Őt baszod? (kiváncsi alaptermészetem van). Most vagy ezért akarja a magánindítványát előterjeszteni, vagy azért, mert azt mondta, hogy zavart vagyok, erre én azt mondtam neki, hogy én is elmegyek anyádhoz, kopogás nélkül benyitok hozzá, és amikor összetalálkozik velem a lakásában, majd közlöm vele, hogy szarni jöttem! de csak azért, mert kiváncsi vagyok, anyád vajon zavart lesz-e?
Szerintetek melyik lehet alkalmas a becsületsértés megállapítására?

Bea1 # 2015.08.21. 18:39

aztán történt-e tulipántaposás?

Bori Bori # 2015.08.21. 16:55

Idegállapotba vagyok Maunika!

Kelvin (törölt felhasználó) # 2015.08.21. 14:37

Az első hozzászólásodban azt írod, hogy a párod vette észre, a másodikban a párodról egy szó sincs, gyenge magyar nőként jellemzed magad.

A két hozzászólásban részemről jelentős eltérés van, továbbá az itt leírt reakciód nem az a "tipikus gyenge magyar nő" mentalitás. Személyiségzavarról hallottál-e már? Neked milyen típusú van? Ha nincs, akkor miért tagadod? :)

Bea1 # 2015.08.21. 14:37

hát... téged most egy nagydolog dühített fel. hozzáteszem, jogosan...

Pici78 # 2015.08.21. 14:16

KBS

Ez aztán a jogi segítségnyújtás. Szerencsére nem érdekel, mert lepereg rólam.

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik.
Winston Churchill

Pici78 # 2015.08.21. 14:13

Kelvin

Nem fogyott el a nyugtató, mert nincs is itthon, nem szorulok rá. Te mit szólnál hozzá, ha benyitnék hozzád és közölném veled a lakásodban állva, hogy "Jöttem szarni"?

Bea1 # 2015.08.21. 13:28

nos, mint látja, a jogi fórumon is vannak problémák. A legegyszerűbb, hogy mindíg kulcsra kell zárni az ajtót, sajna, így utólag nem tud tenni semmit.

Kelvin (törölt felhasználó) # 2015.08.21. 12:37

Pici78: elfogyott otthon a nyugtató?

Kovács_Béla_Sándor # 2015.08.21. 12:04

Biztosabban kellene zárni az irodákat az ilyen hosszú hétvégéken a zárt intézetekben. (És az se ártana, ha jelszavaznák a számítógépeket meg az internetes kapcsolatot.)

Pici78 # 2015.08.21. 11:51

DNS vizsgálat? Persze, csak hogy az álomvilágban élők is képben legyenek: évekkel ezelőtt leköptek a cigányok, Kértem a rendőrséget, hogy a szemüvegemen lévő nyálról vegyenek dns mintát a bizonyítás végett. kiröhögtek, és közölték, hogy 1 millió forintba kerül egy dns vizsgálat. Tehát az hogy engem leköpdösnek, arra a rendőrség szó szerint ezt mondta: "nem történt semmi" Erre én közöltem a rendőrrel, hogy most ezért arcul köpöm, mert úgyse történik semmi. Erre ő közölte velem, hogy az "hivatalos személy elleni erőszak". dettó cigány attitűd: amikor kötelességeiket kellene tenniük, akkor nem csinálnak semmit, amikor a jogaikról van szó, akkor mindent megtesznek. Én, akinek az adóforintjaiból is élnek, akit elvileg "szolgálnak és védenek", le se vagyok szarva. Az orbánnak amikor eltűnt a mobiltelefonja a lányának a lagziján, akkor nem okozott gondot, hogy mennyibe kerül egy dns-vizsgálat.

Pici78 # 2015.08.21. 11:41

Nem jelenik meg a hozzászólásom.

Pici78 # 2015.08.21. 11:23

Kérdés: ha valaki nem erőszakkal, fenyegetéssel, hivatalos eljárás színlelésével megy be másnak a magánlakásába, csak simán besétál, akkor az semmi? Most megint ellenem indítanak eljárást ezek a patkány rendőrök, ezek nem szégyenlik magukat? Az udvar, ahol lakom, én vagyok a legutolsó, harmadik lakás. Érdekes, nem az elsőbe és nem is a másodikba ment be szarni a cigány, mert ott szintén cigányok laknak. Ide jött hozzám, a leghátsóba szarni, mert én egy gyenge magyar nő vagyok, könnyű préda a büdös cigánynak. Évek alatt nyaranta nem egy dolog tűnt már el a lakásomból. A besurranó cigány tolvajokat miért nem üldözi a rendőrség?

Bea1 # 2015.08.21. 11:13

párod körme alatt nem maradt egy kis dns ahogy rángatta?