cserbenhagyásos gázolás


monaliza1986 # 2013.09.05. 14:59

Elütötte, majd elhajtott

..... külterületén 2013. szeptember 3-án este ütötte el a gépkocsivezető a kerékpárost, majd segítségnyújtás nélkül távozott, de a rendőrök beazonosították és elfogták az elkövetőt.

Egy arra közlekedő állampolgár észlelte 2013. szeptember 4-én 6 óra 30 perc körüli időben ..... külterületén, hogy a ... bekötőút melletti árokban egy kerékpáros férfi fekszik, aki életjelet nem mutat. Azonnal értesítette a rendőrséget és a mentőket. A kiérkező orvos már csak a halál beálltát tudta megállapítani.

Az egyenruhások azonnal megkezdték az ügy aprólékos vizsgálatát, hogy kiderüljön, mi történhetett. A precízen elvégzett munka eredményeként gyorsan körvonalazódott az eset. A helyszínelés adataiból megállapították, hogy az áldozat 2013. szeptember 3-án 19 óra 30 perc körüli időben kerékpárjával közlekedett ...külterületén, a település irányából a 4-es számú főút irányába, a 34103-as úton (régi 4-es út), amikor egy vele azonos irányba haladó, ismeretlen gépjármű elütötte, majd magára hagyta.

A kerékpáros láthatósági mellényt ugyan nem viselt, de kerékpárja világítóberendezései még a tragikus eset után is működőképes állapotban voltak.

A rendőrök apró, mozaikszerű részletekből bravúros gyorsasággal állították össze a képet, és rövid időn belül megállapították, hogy milyen színű és típusú gépjárművet keresnek. A bejelentést követő pár órán belül már a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyt is beazonosították. K. Szabolcs ....lakost ....állítottak elő a ...Rendőrkapitányságra.

A 35 éves férfit segítségnyújtás elmulasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

Agent Cooper # 2013.09.05. 11:01

Kedves monaliza1986!

A leírtak alapján valószínűsíthető, hogy a baleset bekövetkezéséért is a kisteherautó sofőrje a felelős, így egy évtől akár hét és fél év szabadságvesztéssel büntethető.

Üdvözlettel: Agent Cooper


védelem és sértetti képviselet
e-mail: bartas@bartinfo.hu
http://frzs.hu/hir.php?…

ObudaFan # 2013.09.05. 10:57

Abból lehet letöltendő, de a körülményeket pontosan kell ismerni.

monaliza1986 # 2013.09.05. 10:46

Mi jár annak, aki elgázol tegy kisteherautóval egy kivilágított kerékpárost, akit aztán segítségnyújtás nélkül cserben hagyott, így az a belsővérzései miatt belehalt a sérülésébe!?