életveszélyes fenyegetés, verekedés


Agent Cooper # 2013.09.24. 01:30

Kedves angyalbarát!

Keresse meg a Budapest Főváros Kormányhivatala Igazságügyi Szolgálata Áldozatsegítési Osztályát (1111 Budapest, Budafoki út 59., telefon: 06-1-209-93-38), ahol segíteni fognak Önnek!

Üdvözlettel: Agent Cooper


védelem és sértetti képviselet
e-mail: bartas@bartinfo.hu
http://frzs.hu/hir.php?…

angyalbarát # 2013.09.22. 10:01

A lányom bűnügyi bántalmazás áldozata lett.(súlyos kómában van.( És én szeretném gondozni A lámat aki 35 éves még fiatal de súlyos agy sárülést szenvedett és ha belébred a komából akkor sem lesz már teljes épp állapotban sajnos:(. Ahhoz szeretnék tanácsot kérni h van e esetleg olyan szervezet vagy valaki aki tudna nekem abban segíteni az ápolásához szükséges dolgokat..mert nagyon kevés a jövedelmem csak 26 ezer ft.( De nem szeretném a gyermekemet senkire bízni . nagyon szeretem én azt szeretném ha betegségében én ápolhatnám. Köszönöm a segítséget ,,a válaszokat.Aggódó Édesanya

Agent Cooper # 2013.09.22. 07:49

Kedves arikb!

A lehetőség fenn áll, viszont ilyen kevés információ alapján nagyon nehéz valószínűségeket mondani. Részletesen kellene ismerni a rendelkezésre álló adatokat, dokumentumokat, körülményeket.

Üdvözlettel: Agent Cooper


védelem és sértetti képviselet
e-mail: bartas@bartinfo.hu
http://frzs.hu/hir.php?…

arikb # 2013.09.21. 15:52

80 éves nénit és lányát megverte az unokája. Már többször előfordult, de nem jutott tovább nyomozati szaknál az ügy, mert megfenyegette őket, hogy ne jelentsék fel és hogy hazudjanak a vallomásukban a sérülésükről, bár volt mát látlelet is, orvosi vizsgálatok is. Az unokát elmeszakértő is vizsgálta már, beszámíthatónak minősül. Emellett az összes rokonát, exbarátnőjét is életveszélyesen fenyegeti kb. 5-6 éve, bár ezekről hangfelvétel, írásos bizonyíték nincs, de a rokonok igazolni tudnák. A nagymamának rendszeresen elveszi a nyugdíját, zsarolja, bántja, hogy odaadja neki. Eddig egyszer állt bíróság előtt, kocsmai verekedés miatt elítélték régebben.
Most ismét megverte a nagymamát a saját botjával, a néniék feljelentették.

Ezzel a háttérrel ha végre lesz bírósági tárgyalás, mire számíthat az illető, illetve mit lehet kezdeni a régi verési ügyekkel, amikben kényszerítette őket, hogy ne valljanak ellene ?

Az 5-6 éve tartó szóbeli életveszélyes fenyegetéseket is lehet büntetni jogilag ? (fojtogatással, agyonveréssel, a ház felgyújtásával szokott fenyegetőzni)