erkolcsi igazolvany


Petricjane # 2013.10.16. 19:44

Nem értek hozzá, de szerintem ez csak Angliában fog számítani.

Agent Cooper # 2013.10.05. 08:26

Kedves kristu!

A bűnügyi nyilvántartást kizárólag a magyar hatóságok tudják elérni. Attól függő, hogy kaphat-e Hatósági erkölcsi bizonyítványt, hogy mikor emelkedett jogerőre a büntetés, és milyen időtartalomra kapta a felfüggesztett szabadságvesztést, illetve hogy történt-e mentesítés.

Üdvözlettel: Agent Cooper


védelem és sértetti képviselet
e-mail: bartas@bartinfo.hu
http://frzs.hu/hir.php?…

kristu # 2013.10.02. 15:58

Udvozlok mindenkit, szeretnem a tanacsotokat kerni abban az ugyben: mi kint eltunk a felesegemmel es kisfiammal angliaban 7 evig majdnem, amig felesegem be nem zarkozott, magaba fordult depresszios lett, gyogyszeres kezeles , ongyilkossagi kiserlet,stb... kenyszeres potcselekedet.az utolso evben elkezdett hazavinni kisebb erteku dolgokat a munkaadoitol "hazhoz jaro takarito".
Ebbol birosagi ugy lett a vegere teljes karterites stb...
Kapott 1 ev felfuggesztettet es 2 honap kozmunkat.
Az a kerdesem, hogy erkolcsi igazolvanyaba ez bekerul-e itthon , esetleg az osszes unios orszagban lekerdezheto ez? probalunk uj eletet kezdeni, de eleg sok helyen kerik az erkolcsit, en nemtudom a csaladomat 1 fizetesbol eltartani sajnos es ez egesz engem is kikeszitett nembeszelve a 8 eves fiamrol, sajnos nem figyeltem a jelekre azaz csak keson..
Elorre is koszonom ha vlki. tudna erre nekem valaszolni.