Rendőrségi eljárás


geof # 2013.10.14. 12:06

Köszönöm szépen a gyors választ Agent Cooper.
Értem én, hogy nehéz ismétlődő tűz esetet megmagyarázni viszont a hölgynek van családja (gyerek is ). Illetve, ha az ember 1 picit is belegondol, hogy 1 emeletet kell úgy ledobni égő papírral, hogy az a papír megálljon a párkányon aminek persze van egy 15fokos lejtése is és aki dobott már el összegyűrt papírt ( mert gondolom ha simán nem gyűrjük össze a legkisebb szél is elviszi), na, nem mintha így nem. Valamint senki se látta volna alatta lakók közül, hogy valaha is égő papír darab esett volna le.

Köszönettel:
geof

Agent Cooper # 2013.10.14. 09:10

Kedves geof!

Az első eset után valószínűleg már jobban figyeltek, így még az is elképzelhető, hogy van bizonyíték is. Mindenesetre nehéz bármi mással is logikusan magyarázni egy ilyen ismétlődő tüzet... Mivel az eljárás ismeretlen tettes ellen folyik, ezért szó sem lehet arról, hogy bárki is Önre akarna bármit is kenni, a rendőrség csak a dolgát teszi.

Üdvözlettel: Agent Cooper


védelem és sértetti képviselet
e-mail: bartas@bartinfo.hu
http://frzs.hu/hir.php?…

geof # 2013.10.13. 10:24

Jó napot kívánok,

Szeretném először is felvázolni a helyzetet.
Több emeletes panelházban lakom a legfelső emeleten, még szeptember környékén az alattunk lakónak kiégett a párkánya, akkor nem történt semmi viszont most volt valami hasonló eset, hogy újra kigyulladt/kiégett és rendőri eljárás lett belőle, aminek a rendőri beszélgetésből leszűrve én lettem az első számú gyanúsítottja, mivel pont a kiégett párkány felett lakom, és a vád az, hogy égő papírokat dobálok ki az ablakon és így gyulladt fel az alattam lakó hölgy párkánya. A rendőrt megkérdeztem, hogy ki ellen indult a feljelentés, a válasz az volt, hogy ismeretlen tettes ellen, de a kollégái még keresni fognak.

Ezzel kapcsolatban olyan kérdésem lenne, ha nem én okoztam az alattam lakónak a károkat akkor rám lehet kenni ezt az egészet? Mi szokott lenni a hasonló események végkifejlete?

Köszönettel:
geof