perújítás


czeszti # 2013.11.21. 17:14

Köszönöm a válaszát!

ObudaFan # 2013.11.20. 21:22

Esélylatolgatást ne várj. Ha valaki az ügy ismeretének hiányában esetleg latolgatna is esélyeket, azzal sokra nem fogsz menni. Be kell nyújtani az ügyészséghez a bizonyítékot, aztán majd kiderül, hogy mit ér.

czeszti # 2013.11.20. 19:11

Tisztelt Ügyvéd Urak/ Hölgyek! Segítők!...
Segítséget szeretnék kérni...
Férjemet 2 rendbeli rablás miatt elítélték, úgy, hogy ellene bizonyíték egy bíróságon visszavont vallomás volt, amit a nyomozati szakban tettek meg.
Tanúk elmondása és a sértettek elmondása alapján a bűntényt egy már meghalt személy követte el, melyet sem az első fokú bíróság sem a másodfok nem fogadott el.
Férjem ellen sem bizonyíték sem felismerés nem történt.(azaz 10%ra becsülték a sértettek, hogy ő lehet az).
Most jelentkezett az elhunyt egyik hozzátartozója, aki a bűntényt elkövette és tanúvallomást szeretne tenni, hogy ő tudja, hogy az elhunyt követte ezt el.
Tudomásom szerint ügyvéd által és közjegyzővel hitelesített vallomást kell az ügyvédnek benyújtani.
Viszont,aki erről a folyamatról további információt tud adni azt megköszönném!Esélyek....sajnos már így is rengeteg pénz ment el ügyvédre és már nem bírom, eddigi erőfeszítéseink kudarcba fulladtak...
Nem mondom, hogy büntetlen előítéletű a férjem, de amiért kellet már bűnhődött. Viszont 3 gyermek mellett feleslegesen több, mint 6 évet nem szeretnénk, hogy üljön.
Segítségüket előre is köszönöm és a segítő szándékot is!
Tisztelettel: Eszti