Email feltores utan,zaklatas!


ObudaFan # 2013.12.02. 22:40

Bizonyítás kérdése. Több bűncselekmény is megvalósult (magántitok megsértése, zsarolás) és a szerződés megtámadható. De az egész bizonyítás kérdése.

annuska87 # 2013.12.02. 03:51

Tiszelt ugyvedek,forumozok!
Vegso elkeseredesemben dontottem ugy,hogy leirom az en esetemet!
8ev parkapcsolat utan,megcsaltam a parom. (Tudom,nem szep dolog, de valami nem mukodott. El kellett volna neki mondanom,es hamarabb veget vetni a kapcsolatnak!) Szakitottunk es utana a volt parom elkezdte a kerdezgetest, kutakodast! Vegul feltorte a facebookom, es az osszes emailemet. Leveleket talalt, amiben beszelgettem a masik ferfival, majd azt mondta,hogy felteszi a facebookra, ha nem mondom el az igazat. Majd egy fel ora elteltevel, ujra felhivott, azt momdta, hogy abban az esetben csendben marad, es vusszaadja az email cim jelszot,ha az autot atadom neki, es a nevere iratja. Ez az egyetlen nagyobb erteku kozos dolgunk volt, ami az en nevemen volt.
Nagy gondolkodasba estem! Ugyanis a szeretonek csaladja van, es nem akartam,hogy a gyermek ebben a helyzetben seruljon. A ferfi elettarsa pedig egy helyen dolgozik velem!
Kozben,irta az smseket, hogy miert gondolkozok, hiszen nincs mit tenni...stb. Vegul atadtam a kocsit, megirtuk az adasveteli szerzodest. De azota is folyamatosan ir, ha valami meg az eszebe jut, es tovabb zsarol: hogy ha nem mondjuk el a 4.felnek, akkor o teszi meg!
Ha o megteszi, nem volt ertelme a kocsi atadasanak!
Mit lehet ilyenkor tenni? Lehet meg semmive tenni az adasveteli szerzodest? (eppen meg nincs folyamatban az atiratas) Fel lehet jelenteni? Egyaltalan erdemes?
Nagyon tanacstalan vagyok! Remelem mihamarabb erkezik valasz, hogy mit erdemes ebben a helytetben tenni!