Hatóság megtévesztése?


hassel # 2014.06.18. 19:36

Agent Cooper köszönöm a választ! Itt nem is az élettársról van szó hanem arról hogy a gyanúsított kapott egy papírt hogy csak addig van felfüggesztve a nyomozás amíg külföldön tartózkodik. Hazajött és majd 3 hónap után ment csak be vallomást tenni. Mintha nem is lett volna Magyarországon az alatt a 3 hónap alatt. Sajnos egy teljes utcát terrorizál ő és barátai az idősek nem mernek vallani aki meg vallana azt meg nem kérdezik. Van több ügye is ennek a manusnak de addig fenyegeti a tanúkat amíg vissza nem vonják a vallomásukat. 1X egy emberölési kísérletet úszott meg így most ugyan vallott rá egy ember de az volt a válasz:ilyenekre nincs időnk. Egyre érdekesebb az ügy mivel azóta kiderült hogy a legutóbbi ügyénél ahol viperával támadott rá egy családra nem büntetendő. Még a közterületen viperával szaladgálás sem miközben ordított hogy mindenkit megöl. Az hogy belépett más ingatlanába "állampolgári joga". Viccesnek tűnik de így van. Le lett adva videó felvétel is de hiába. Jobban hittek 4 büntetett előéletű bűnözőnek mint a megtámadottaknak akik videóra vettek mindent. "A videó felvétel nem bizonyíték".

Agent Cooper # 2014.05.19. 07:41

Kedves hassel!

Kizárólag csak olyasmi miatt lehet bárkit is megbüntetni, ami büntetőjogi jogszabályba ütközik és bizonyítható is. Sajnos a leírásából arra lehet következtetni, hogy a rendőrség mulasztott. Nehezen tudom elképzelni, hogy az élettársra bármit is rá lehetne bizonyítani.

Üdvözlettel: Agent Cooper


védelem és sértetti képviselet
e-mail: bartas@bartinfo.hu
http://frzs.hu/hir.php?…

hassel # 2014.05.17. 18:40

Van egy ember aki ellen indult egy büntető eljárás. Eltűnt 3 hétre azután előkerült. Utána kiderült felfüggesztették az ellene folyó nyomozást mivel külföldön van. 7 hónapig nem tudták kihallgatni közben folytatta a "btk-s" dolgait. A rendőrök többször intézkedtek vele szemben fel lett hívva a figyelmük és papíron is alá volt támasztva hogy az áll a papíron "-januárig-illetve a gyanúsított Magyarországra való visszaérkezéséig felfüggesztem a nyomozást". Közben kiderült nem csak rendőrségi hanem más bírósági ügyében ezidő alatt többször is megjelent. Van büntetőjogi következménye annak hogy nem ment be vallomást tenni csak amikor lejárt a nyomozás felfüggesztésének határideje? Mert esélyes hogy felhívták a figyelmét arra hogy ha hazajön menjen "gyónni". Volt valamilyen adatgyűjtés a nyomozás felfüggesztése előtt. Ott az élettársa azt mondta a rendőröknek hogy külföldön van.-Ezt büntetik?
A rendőrök be se mentek ,elhitték hogy nincs otthon a 3 körülötte lakó szomszéd mondjuk mást mondott volna...