Díjbeszedői tévedések


olorsi # 2014.05.23. 20:10

Tisztelt fórumozók!

Nekem a Díjbeszedővel gyűlik meg a bajom állandóan.

Pár éve kaptam az elmaradásomra fizetési felszólítást. Be is fizettem, még határidő előtt. Mégis kiadták a közjegyzői fizetési meghagyást Írtam a közjegyzőnek, lefénymásolva a követelési papírt és a csekket is. Vissza is írta, minden rendben van, lezárta az ügyet. Fél év múlva már bíróság elé kellett mennem ugyanezzel a követelésükkel. Ketten voltunk a bírónővel (tényleg, ilyenkor tőlük miért nem jöm el senki?), aki közölte, látta, hogy befizettem az összeget, látta, hogy a közjegyző is lezárta az ügyet. Még mondta is, valami baj lehet a Díjbeszedővel....
Nemrég újabb követelés, kiadva közjegyzőnek. A bibi, akkor már rég nem is laktam a lakásban, hónapokkal korábban eladtam. Honnan vette egyáltalán, hogy ez az én saram? Persze kinyomozni az új címemet, az ment neki. Erre az ügyre nem is reagáltam.
Most jött egy újabb közjegyzői felszólítás, erre az összegre, meg 2011-2012-es összegekre. Már bocs, nullás igazolásal ment el a lakás (jobban mondva, ami bármilyen tartozásom közmű felé volt, ügyvédi letétből ki lett fizetve), mi a fenét akarnak még behajtani???
Lehet hülye vagyok, de menjen bíróságra az ügy, fizessék csak a perköltséget, meg a többi járulékos dolgot.
A lényeg, egy ilyen nagy cég, hogy lehet ilyen hülye???

Csak érdekességképp írtam le a sztorit.