uj téma uj hozzászolások


Kelvin (törölt felhasználó) # 2014.06.29. 13:50

a másik fórumban se véletlenül nem kaptál erre a kérdésedre választ.egyrészről tök értelmetlen a kérdés, másrészről valakinek a dolgát írod le, aki maga se emlékszik arra, hogy mi és hogyan történt, mert alkoholos állapotban volt és így várod el, hogy pontos és konkrét választ kapj a kérdésedre. harmadrészt nehezen értelmezhető az írás.
nagyjából a válasz: ha valóban bevallott bűncselekményeket, vagy másokról elmondta, hogy bűncselekményeket követtek el, akkor indulhat nyomozás. a nyomozás alapesetben 60 napig tart. ez meghosszabbítható.

hajasbaba # 2014.06.29. 10:25

tisztelet forumozok az lenne a kérdésem hogy hallotam egy beszélgetéstahol ezek röl volt szo,mondta a járöröknek hogy saját magárol iletve meg is nevzte a töbi eembert akiket megvádolt büncselekményel és mondta hogy mikor és mit csináltak.Amit fel is irtak erössen itas állapotban volt oly anyira hogy felre beszélt halucinált az egyén mikor mondta . De ezt megelözöen elötte sokszor mondta hogy nem csinált semmit csak ugy gondolta ha ilyeneket mond akkor elhiszik mert azt nem hiték hogy nem tett büncselekményt ami igaz is .Közben felveték az setet telora és alá is irt valamit de nem tudja mit és miért??? Mert soha nem követett nam követetek el semilyen büncselekményt,(), Mint hogy azt se tudja hogy ö tett feljelentést ha lehet ilyet vagy a járörök jelenteték fel öt öket hivatalbol ?????? Létezik e olyan eset hogy ha valaki megvádolja magát+ másokat itas állapotban ugy hogy ezek nem igazak,akkor ha ö nem tesz feljelentést akkor hivatalbol járnak el????Ennek már böven elmult 30 napja.csak most zavarja hogyg gonndja lehet ebböl hogy félre vezete a járöröket vagy nyomoznak az esetek után és ráhuznak valamit vagy jmegbüntetik nagy pénzre.Mire lehet ebböl számitani???Sokat segitene ha megtudnák válaszolni a klrdéseimet.
Válaszukat elöre is köszönöm
tiszteletel hajasbaba