Pénzbírság


Talmács # 2014.07.29. 15:06

Köszönöm a válszt

Tisztelettel

Agent Cooper # 2014.07.25. 20:16

Kedves Talmács!

Ne izguljon, lesz felülvizsgálat, amikor is kibukik, hogy nem is elmebeteg. Ha mégsem, akkor talán a következő felülvizsgálaton...

Üdvözlettel: Agent Cooper


védelem és sértetti képviselet
e-mail: bartas@bartinfo.hu
http://frzs.hu/hir.php?…

Talmács # 2014.07.24. 06:23

Tisztelt Jogászok

Ha valaki m ég mindig nem hisz nekem akkor beszljen kbs-el vagy Kevinnel, ők már lenyomozták ezt a horrort.

Csak annyi kellene, hogy mit tegyek, bcs-t elviszek ha kell, kivándorláshoz pénz kell, alaptalan psichiátriai kezelés elvállalásáért csak sikerdíjat tudok fizetni.

Köszönettel várom a válaszotokat

Gyógyítható Őrült

Kelvin (törölt felhasználó) # 2014.07.24. 05:14

hát az egyértelműen látszik, hogy van bajod, és csak remélem, hogy gyógyítható :)

Talmács # 2014.07.23. 17:49

Küldtem egy privát E-Mailt ha nem akarsz a kérdésemre válaszolni akkor azt írd.

Köszönettel

Sherlock # 2014.07.23. 17:00

Szerintem én most megiszok egy felest...

Talmács # 2014.07.23. 16:47

Tisztelt jogászok!

Van egy ügyem amelyben enyhítő körülményként szeretnék az ügyészséhez fordulni, hogy minél kisebb pénzbírságot kapjak, esetleg egy bírói figyelmeztetéssel megússzam.

Egy gyógyítható elmebetegségre hivatkoztam amikor valótlan tartalmú jognyilatkozattal, abban a hitben, hogy bár nem vagyok beteg de talán a MB csak papírforma szerint dönt és nem hív be igazságügyi orvosszakértőt kértem munakaviszonyomat megszüntető jognyilatkozatot gyógyítható elmebetegséggel helyreállítani. A válaszuk szerint felmondásom törvényes volt a multi jogi osztálya szerint. Orvosi vizsgálatra alaptalanul hivatkoznak, a leghülyébb ügyvéd is tudja, hogy az alaptalan pszichiátriai kezelésér kártérítési ügyben a korház felel, orvos etikailag ugyanis kizárták az orvosi kamarából amikor följelentettem, de errel egy gyógyíthatatlan elmebetegséget húzott rám, amely még a gyógyíthatónál is nagyobb hülyeség, mert 10 évre zártak be a pszichiátriara ideg összeopmlás miatt.
Bcs-e ez és ha igen hogyan kaphatnék a legkevesebb pénzbírságot? Mekkora lehet a büntetésem max? Ha feladom magam mint ahogy öcsémnek megigértem a saját lelkiismeretem lenne könnyebb de a komoly büntetésektől félek.

Előre is köszönöm, a választ