pótmagánvád


Stage # 2015.01.24. 09:08

Sherlock: Nem volt feljelentés elutasítás, a nyomozást lefolytatták, ahogy írtam is tanúkat hallgattak meg és van gyanúsított is.

lajcsó: köszönöm az infót, ez hasznos volt, utána olvasok.

lajcsó # 2015.01.24. 08:59

Amennyiben a polgári jogi igényed érvényesítéséhez van szükséged ügyvédre, abban az esetben az illetékes kormányhivatal jogi segítő szolgálatánál kérheted pártfogó ügyvéd kirendelését. (Feltéve, ha megfelelsz a jogosultsági feltételeknek.)

Öreg Tölgy # 2015.01.23. 19:00

Szép polgári ügy.

Sherlock # 2015.01.23. 17:10

Mi szükséged van ügyvédre? Nem írod hogy elutasították volna a feljelentést.

Stage # 2015.01.23. 16:59

Komplex ügy. Vettem egy rossz autót, amiről az eladó azt állította a megvételkor, hogy frissen szervizelt jó autó, és azért adja el mert külföldön dolgozik és nem használja. Az eredeti hirdetés megvan és az erről szóló beszélgetés is. Elhallgatta előttem, hogy az autó motorja kritikus állapotban van, össze volt törve az autó eleje, és elektromos bajai vannak. A dugattyú gyűrűjének pereme törött volt, de nem annyira hogy az autó motorja ne indult volna be, (vagy az bármilyen jelet mutatott volna). Az autó már a megvételkor is kéken füstölt és nagyon kormolt is. Az eladó azt mondta ez az EGR szelep levakolása miatt van és nem a motor kopottsága okozza. Annyit mondott el nekem az eladó, hogy a bal hátsó sárvédő lakatolva lett és le kell fényeztetni, amúgy a kocsi rendben van. Az ügyben csavar, hogy kölcsönadási szerződést és adás vételi szerződést is írtunk, utóbbira közös megegyezéssel csak később került dátum az átírás végett. Amikor a motor hengerfejes lett és a teljes motort ki kellett cserélni, kértem az eladót hogy a pénz egy részét adja vissza, mert a kifizetett vételár töredékét sem éri a kocsi. Ez hat hónapon belül történt. Feljelentettem csalásért, és a feljelentéshez csatoltam egy igazságügyi műszaki szakértői véleményt, ami egyértelműen kizárja hogy én tettem tönkre a kocsit, megállapítja hogy az autó motorja hosszan tartó rendellenes üzemeltetés és hibás szervizelés következtében romlott el, kizárta a szakértő hogy nálam romlott el. A hengerfej is szét volt repedve, ami az otthon végzett nyomatékkulcs nélküli gyertya csere okozhatott.

A gyanúsított és a barátnője teljesen ellentmondásos vallomást tettek, és belekötöttek a szakértőbe hogy elfogult.

Olyan szintű kár ért, ami miatt az anyagi helyzetem nem engedi meg, hogy 20.000 / óráért fogadjak ügyvédet. Ugyan akkor becsapva érzem magamat és szeretném ha többet nem csinálna ilyet ez az ember (nem ez volt az első rossz kocsi eladása). Szóval marasztaló ítélet esetén %-os megállapodás érdekelne, vagy valamilyen informatikai munkát tudok ajánlani a segítségért cserébe. (web programozó vagyok)

Agent Cooper # 2015.01.22. 20:46

Kedves Stage!

Milyen jellegű a csalás?
Egyébként a megszüntető határozattal szemben élt panasszal?
És mit tart ésszerű keretnek?

Üdvözlettel: Agent Cooper


védelem és sértetti képviselet
e-mail: bartas@bartinfo.hu
http://frzs.hu/hir.php?…

Stage # 2015.01.22. 11:29

Kedves Fórumozók!

Bűncselekmény áldozata lettem, átvertek és az ügyész bizonyítottság hiányában el akarja engedni a csalót.
Szeretnék pótmagánváddal élni, de ehhez büntetőjogos ügyvéd kell. Ha valakinek van szabad kapacitása képviselni, akkor kérem keressen meg. Olyan ügyvédet keresek akinek van kedve csalót szorongatni, hogy mással ne tehesse meg büntetlenül újra ugyan azt, amit velem megcsinált. Nem szeretném ha az ügyvédet elsődlegesen a pénz motiválná. Olyan ügyvéd képviseletére lenne szükségem, akivel meg lehet állapodni ésszerű keretek közt.