Államtitoksértés


gerbera317 # 2022.07.28. 06:57

@entropia
Sőt, az egyik már bele is betegedett a dologba..

Jorgen Morgen # 2022.07.27. 23:17

gondolom, hogy jó helyen kapisgálok, és "talált süllyedt", mert az általam feljelentett fickó tegnap, szerda délután megpróbált elgázolni motorral egy kizárólag gyalogosok számára fenntartott 80 cm széles járda szakaszon, vagy sétáló utca szakaszon. Azon a részen ugyanis nincsen járműforgalom, kizárólag gyalogosforgalom van, és oda behajtott nagy sebességgel motorral, amikor én ott sétáltam, és kb. 1 másodpercen múlt az életem, hogy beugrottam a sétáló járda melletti sövénye mögé.

Ez melyik titkosszolgálati törvényben vagy szabályzatban van, hogy ezt lehet?

entropia # 2022.07.26. 07:32

Ha jól értem van itt két ember, akik 7000 forintos webről szerezhető kütyükkel szívatják egymást. Kérdés az, hogy kettőjük közül a ki a titkosszolga és ki nem, illetve mi köze van ehhez a külföldi követségeknek.

Persze, lehet, hogy valamit félreértettem...

Kovács_Béla_Sándor # 2022.07.26. 06:44

Khmm...

Tadegi # 2022.07.26. 05:36

Van abban némi ráció, amit mondasz, de inkább dühöt vélek felfedezni.
Ha a koma volt olyan hülye, hogy elárulta, hogy titkosszolga, akkor jó eséllyel rövidesen leveszik rólad. Hogy böribe megy-e, elbocsájtják-e, vagy éli tovább a világát, az egy dolog.
Abban szerintem itt nem fogsz segítséget kapni, hogy pontosan hogy tegyél keresztbe valakinek, csak azért, mert utálod. Legalábbis tőlem biztosan nem. Fizess ügyvédet aki megmondja konkrétan hogyan szemétkedhetsz vele, vagy ahogy gerbera kolléga mondta, tedd ki a facebookra, vagy házalj vele nagykövetségeken. Csak ne az oroszon, ha egy mód van rá.

Jorgen Morgen # 2022.07.25. 13:34

Most vegyük a konkrét esetet megint. Azáltal hogy ő elárulta, hogy tudja a titkomat amit nincs esélye tudnia, és ezáltal felfedte előttem, hogy ő egy rám állított titkosszolga, na most ezután hogy fog ellenem mint célszemély ellen dolgozni???????

Ha én pontosan tudom, és nem titok immár előttem, hogy ő egy titkosszolga? Mert dicsekvésből eldicsekedett előttem azzal, hogy ő egy rám állított titkosszolga? (Áttételesen ugyanis ezt is elárulta.)

Jorgen Morgen # 2022.07.25. 13:13

Mondok egy konkrét példát, ami megtörtént. USA orosz viszonylatban.

USA szerzett (kikémkedett) valami geciséget az oroszokról.

USA külügyminisztere behívatta a washingtoni orosz nagykövetet. A nagykövet elé tárta, hogy micsoda szemétség ez és az, és hogy hogyan képzelik ezt az oroszok. (Olyat tárt az orosz nagykövet elé, amit az pontosan tudott, mert oroszokról tudtak meg valamit). Az orosz nagykövet adta a hülyét, végtelenségig tagadott, hogy ez rágalom, ők soha semmi ilyesmit. Erre az USA külügyminisztere bedühödött, és előszedte a hírszerzési papírt, amin olyan részletek is voltak (olyan oroszországi katonai levelezés), amiből be tudta határolni, hogy melyik konkrét orosz szervtől szivároghatott ki az adat. 24 órával később 5 orosz állampolgárt kivégeztek hazaárulásért.

Pedig az amerikai külügyminiszter csak azt árulta el az orosz nagykövetnek, amit tőle kémkedtek ki.

A titkos infó mindenki előtt titkos, és nem csak az infó tartalma, de az a tény is, hogy ők tudják.

Ha az ügyészséget nem érdekli a sztori, akkor viszem majd a budapesti nagykövetségeknek.

Egyelőre várok, hogy ezt a két szarcsimbókot elviszik-e mellőlem.

Jorgen Morgen # 2022.07.25. 13:01

nem.

amit tőlem megszerzett titkot, az nem államtitok volt. Az az én titkom volt, de az se nem bűncselekmény, se nem államtitok.

Az államtitok az az volt, hogy ő képes volt megszerezni az én magántitkomat, és hogy garantáltan titkosszolgálati módszerekkel szerezte, ezáltal leleplezte saját magát is, hogy ő egy titkosszolgálatos. Az a tény pedig hogy ő titkosszolgálatos, ez szigorúan titkos adat.

Gondold már el. Ha én orosz kém lennék (nem vagyok az), akkor egy orosz kém előtt is leleplezné, hogy az orosz kémről ő és a társai milyen infókat szereztek titkos eszközökkel????

A törvény szerint ráadásul nincs ilyen kivétel, hogy államtitkot elárulhatok olyan személynek, aki már úgyis tudja. Mert nem csak a titok maga az államtitok, de annak ténye is államtitok, hogy ő tudja. Ráadásul megint, a törvény nem tesz különbséget, hogy aki előtt leleplezem az államtitkot, az már úgyis tudja.

Jorgen Morgen # 2022.07.25. 12:56

nem.

ő azt árulta el (áttételesen), hogy titkosszolgálati eszközöknek van a birtokában, és ezekkel megszerzett dolgokat, és tökéletesen mindegy miket szerzett meg. Itt a titkos információ a lényeg, és annak ténye, hogy ez az info megvan neki, pláne a szerzés hogyanja is kiderül a videófelvételből (ott a videófelvétel során kapja meg a titkos infót, amit 5 másodperccel később közöl is velem). A titkos infó az titkos, azelőtt is titkos (legfőképpen azelőtt titkos), akiről szerezték titkos eszközökkel.

És azáltal, hogy a titkos eszközökkel szerzett titkos infókról beszél, teljesen nyilvánvalóvá válik az a tény, hogy titkosszolgálatos, és ez a tény is szigorúan titkos adat hogy ti ő titkosszolgálatos), és áttételesen ezt is elárulta.

gerbera317 # 2022.07.25. 12:37

Tehát ő olyan államtitkot árult el NEKED, amit TŐLED szerzett? Látom, a logikai bukfencet te is felfedezted már, tehát ő azzal nagyon nem sértett titkot, hogy tőled szerzett információt árult el neked. A nagy durranás a dologban az, hogy ő képes ilyen titkokat megszerezni.
Akkor te most nem az általa elárult államtitokkal akarsz házalni, mert azzal te magad válnál árulóvá, róla meg legfeljebb azt mondhatod, hogy ő is tudja ezeket. Te azzal akarsz házalni, hogy ez egy veszélyes ember, mert akinek a közelébe férkőzik, még azt is meg tudja róla állapítani szagról, hogy mikor volt utoljára pasival, úgy-e? Na de ilyenért még soha senkit nem csuktak börtönbe, hacsak nem Sztálin etárs idején.

Jorgen Morgen # 2022.07.25. 12:20

Virág elvtárs nem jelentett, ő operatív tiszt volt, avagy azok vezetője. Ilyen Péter Gáboros szabó inas.

Jorgen Morgen # 2022.07.25. 12:17

Ez olyanokat mondott el nekem (nem ilyen baromságokat, hogy nemzetközi helyzet fokozódik), hanem olyanokat, amiket csak titkos elektronikai eszközökkel szerezhetett meg az én kütyüim belsejéből. Olyanokból, amik a lakásomban belül voltak. Vagyis elektronikai felderítéssel tudhatta azokat rólam. Sehol sem publikáltam, senkinek sem mondtam, de ő vigyorogva közölte, dicsekedve, hogy ő ezt meg azt is tudja rólam. Nem az a titok, amit tud rólam, mert az én is tudom magamról, az a titok, hogy ő annak ellenére tuda, hogy senkinek sem mondtam el. Az a titok, hogy ő tudja, pedig nem tudhatná. Tehát ezáltal azt is megtudtam, hogy titkosszolgálatos, azt hogy a házastársa is, és hogy K-lakást üzemeltetnek.

Szerintem ezek érdeklik a külföldi nagykövetségeket, nem?

Mert a nyomozó ügyészséget nem érdeklik, a nyomozó ügyészség telibe szarja ezeket.

Olvassa ezeket a posztjaimat a Nemzeti Védelmi Szolgálat? Őket vajon érdekli a téma?

gerbera317 # 2022.07.25. 12:05

Melléd van vezényelve, és rólad jelent? Nem semmi. Akkor ti úgy vagytok, mint Pelikán és a róla jelentő Virág etárs. Ez is árult el államtitkokat Pelikánnak, pl. "a nemzetközi helyzet egyre fokozódik", meg "az élet nem habostorta", meg hogy "a szexualitás a hanyatló nyugat ópiuma", meg ilyenek. Meg is bukott a végén. Na, nem nagyon, csak egy kicsit.

Jorgen Morgen # 2022.07.25. 11:55

A bigbrader meg vacsingolja a saját munkatársát, amikor az államtitkokat pofázik ki szándékosan, dicsekvésből.

Jorgen Morgen # 2022.07.25. 11:53

Nem a nyilvánosságra kerüléséhaz fűződik érdekem, hanem a büntetőeljárásához, és a börtönbe kerüléséhez.
De ha nem teszik böribe, akkor viszont legalább ellehetetlenül ha dekonspirálódik, és akkor talán elvezénylik mellőlem. Vagy akkor megkapja a börijét, ha addig védték is.

Jorgen Morgen # 2022.07.25. 11:51

Szeretném, ha börtönt kapna. Ilyen egyszerű. Nem csippantom a búráját.

gerbera317 # 2022.07.25. 11:49

nem kémkedik az Európai Unió területén
A bigbrader az vacsingjú, efelől ne legyen kétséged.
akkor azt mindenkinek elmondhatom, nem?
Nos, amikor meztelen a király, az is közadat. Mégis, aki ki meri mondani, annak befogják a száját, és talán még földet is lapátolnak rá, olyan jó 160 centi vastagságban.
Neked milyen érdeked fűződik ahhoz, hogy nyilvánosságra kerüljön a szuperkém mosolygós kijelentése?

Jorgen Morgen # 2022.07.25. 11:44

Nemzeti Védelmi Szolgálatról mit tudsz? Ott is 8 általánossal vannak nyomozó munkatársak, mint az Alkotmányvédelmi Hivatalnál?

Jorgen Morgen # 2022.07.25. 11:42

A moszad az nem kémkedik az Európai Unió területén, mert minket baráti országnak tekint.

Jorgen Morgen # 2022.07.25. 11:41

De nekem mi bajom lehetne?
Először megpróbáltam a hivatalos utat, arra szt válaszolták, hogy ez lófasz.
Erre én magam is lófasznak tekintem, de akkor azt mindenkinek elmondhatom, nem?

gerbera317 # 2022.07.25. 11:37

afro-ázsiai. A wikipedia azt mondja
Elég gyenge wikipédiád lehet neked. Az enyém szerint a modern hébert (tudod: a Moszad-nál is használatos nyelvet) hívják így. ;-)
Azt szerintem senki nem állította, hogy neked ebből nem lesz bajod.
A szemüveges tippet köszönöm. :-)

Jorgen Morgen # 2022.07.25. 11:36

Kínlódjak azzal, hogy bevigyem ezt a felvételt a Nemzeti Védelmi Szolgálatnak? Vagy a nyomozó ügyészség elutasítása már mindent üt? A nyomozó ügyészség határozatai ilyen Res Iudicata-nak tekintendőek, vagyis ha már nekem elutasította egy hatóság, akkor már a többi hatóság sem rendelhet el nyomozást?

Nemzeti Védelmi Szolgálatról mit tudtok? Főnökeik ők az Alkotmányvédelmi Szolgálatosoknak? Ellenőrizhetik őket? Számon kérhetik őket?

Jorgen Morgen # 2022.07.25. 11:28

Ja, afro-ázsiai. A wikipedia azt mondja.

Jorgen Morgen # 2022.07.25. 11:26

Mi az az ivrit?

Jorgen Morgen # 2022.07.25. 11:22

7000 Ft-ért lehet rendelni bármelyik nagyobb magyar webshop-ból.

De ugye nekem nem lesz bajom, ha magát a felvételt közzé teszem, meg feliratozom az elhangzottakat (mondjuk angolul és magyarul), és mellé teszem az ügyészség elutasító határozatát az ügyész nevével címével és telefonszámával?

Én ugye gondolhatom, hogy nem államtitok, minthogy a doktor ügyész jogász azt írta az elutasításában, hogy légbőlkapott? Akkor ugye ez már nem minősül államtitoknak, akkor sem, ha szerintem, laikusként ez 100%, hogy államtitok?