zsarolás,becsület sértés,félelemben tartás


Sherlock # 2015.03.26. 10:42

Azt külön polgári perben kell kérni. De 2 milla az nagyon eltúlzott követelés ezért. Egy gyerek elvesztéséért "szoktak" 4-6-8 milliót megítélni.

vozimama # 2015.03.26. 10:18

Tisztelt Fórum!Történetem röviden: A fiam volt barátnője, akit egyszer láttam életemben zaklatott, a facebookon folyamatosan más néven létrehozott oldalakról ocsmány leveleket írt, telefonon amit rögzítettem nem emberi módon beszélt, a badoon a fényképemmel létrehozott egy oldalt ahol "biszex"-ként tüntetett fel és kínálta a kegyeim a telefonszámom megadásával közvetetten zaklatott különböző férfiakkal. stb.Feljelentettem 1 éve most van kitűzve a tárgyalás a hó végére.Azt szeretném kérdezni, hogy pénzbeli összeg mennyi illet meg? Kell-e beadvány a bíróságnak az összeget illetően, vagy elég ha a tárgyaláson elmondom a követelésem?Ügyvédre nincs pénzem, 57 éves vagyok, és jelenleg sajnos nincs munkm.Kb. 2 millióra gondoltam.Köszönöm a válaszukat Marcsi

Kelvin (törölt felhasználó) # 2015.03.26. 09:07

Az a megérzésem, hogy nem csak egy sima cigizésről van felvétel. Előfordulhat, hogy füves cigit szívtál? :)

"Kipróbáltam a cigarettát és hasonló dolgokat." - Mégis mi lehet a "hasonló" dolog? :)

paxia # 2015.03.26. 06:58

Hiába adsz nekik bármit, nem fogják törölni a
felvételeket, tovább fognak sanyargatni. Hülyék lennének
lemondani az aranybányából. Egyre durvább dolgokat
fognak kérni, amivel aztán újfent megzsarolhatnak.

Oda kell állni a szülők elé: apa, anya cigiztem. Tíz
perc alatt túl leszel rajta. Az esetet valóban célszerű
jelezni az ofőnek, ő fogja tudni, hogy az iskolán belül
hogyan kell ezt lerendezni.

Véleményem # 2015.03.25. 23:04

Jogi dolgokat nem ide keverve, szólj az osztályfőnöknek, az iskolaigazgatónak a problémádról. Minden suliban kell lennie egy pszichológusnak azt is felkeresheted. Legyél őszinte a szüleiddel és nem érhet meglepetés sem zsarolás. Igazából diák csíny ez mint jogi probléma, az iskola falai között kell lerendezni, vagy az idő megoldja és leszállnak rólad, nem kell engedni nekik. Sorsod ebben a korban még a szüleiden is múlik, velük együtt keresd a problémádra a megoldást.

Saul Goodmant kérném # 2015.03.24. 15:38

Szóval kezdő szakközépiskolás voltam aki úgye csendes volt és gyakorta probléma volt mindenkinek hogy nem nyíltam meg, de váratlanul megnyiltam és hónapok alatt a ló túloldalára estem. Azaz nagyképű és bunkó lettem. Aki eladta magát a rövid életű "menőségre".
Kipróbáltam a cigarettát és hasonló dolgokat.
Most jön a jogi része: Az egyik Mostmár ellenségeim csináltak rólam egypár felvételt amin cigiztem és mutogassák egypár embernek a videót és a képet amin cigiztem. A videófelvétel az 2014 májusában készült a kép az meg még most 2015-ben. Most azzal fenyegetnek, hogy mindenkinek továbbküldik a felvételt a szüleimnek is. Ma ételt követeltek, hogy csak akkor törlik le a felvételt, ha adok nekik kaját, de erre nenet mondtam. Nem is a felvétel zavar, hanem hogy rendszeresen zaklatnak és megpróbálnak tönkretenni a Mostmár szintén csendes és csakis iskola utáni társaságokban laza srácot.