Állatkínzás


Anonim1 # 2015.04.08. 09:07

Nyomozati szakaszban van az egész. Jelenleg tanúként vagyok beidézve = azaz még semmilyen vallomásomnál sincs ott a személyes adatom.

Az hogy a gyanúsított megszerzett személyes adatokat még dicsekedett is amire 2 tanú is van.

Továbbá persze az ilyenkor szokásos fenyegetőzés is jelen volt mint ,hogy megbánom majd én ezt meg hasonlók mert neki vannak kapcsolatai. Persze ettől most nem riadtam vissza. Ezért is gondoltam ,hogy próbálok információt kérni ilyen ügyben.

wers # 2015.04.08. 05:41

Azaz a gyanúsítottnál minden személyes információm ott van” ezt azért kétlem

És hol van az állatkínzás? (lehet túl álmos vagyok még, és nem tudok a sorok között olvasni)

Véleményem # 2015.04.07. 21:28

A zártan kezeléssel részben le tudtad volna védeni magad. De amúgy is nagyon nehezen bizonyítható az állításod ilyen formában ha esetleg ezzel szeretnél újabb pert vagy eljárást.

lajcsó # 2015.04.07. 13:31

Az eljárás során kérted az adataid zártan kezelését?
Mert ha nem akkor - ismerős segítsége nélkül is - jogszerűen megismerheti a tanúvallomásodról készült jegyzőkönyvekből a személyes adataidat.

Anonim1 # 2015.04.07. 11:38

Üdvözletem,

A következő esetben lenne kérdésem: Tanú vagyok egy büntető ügyben és a gyanúsított egy rendőr / nyugalmazott rendőr ismerőse által akinek vannak még kapcsolatai teljes személyes információt szerzett meg rólam a rendőrségi adatbázisból. Azaz a gyanúsítottnál minden személyes információm ott van. A gyanúsított ezzel még dicsekedett is. És azért több okból is tartok ettől a dologtól hisz vissza is élhet minden információval / adattal továbbá a családomat is zaklathatja az illető adott esetben.

Milyen jogi lépéseket tudok tenni ez ügyben? Feljelentést vagy bármit tehetek? Illetve bármilyen pert indíthatok ellene?

Előre is köszönöm a választ.