milyen jogorvoslásra van lehetőségem?


Hoffy # 2015.06.11. 20:20

Tisztelt Dr.Attika!

Bizonyára igaza van de nem vagyok egy feladós típus.
Valóban meg is fenyegettek, hogy tűntek már el emberek és én is így járhatok, de akkor se fogok megijedni. Ezért az afrikaival kapcsolatba minden infót kijuttattam egy EU parlamenti képviselőhöz. Ha megölnek legalább legyen nyoma, hogy ki tette. Nem fogom feladni ez a bűnöző hagyja el az országot!
Bementem az afrikaiak és arabok közzé és elmondtam nekik vigyázzanak ez a személy a rendőrségnek dolgozik így ellehetetlenítettem.
Azt, hogy megrendelt ítélet született már rég sejtettem mert egy évig minden tárgyalást elnapoltak. Most viszont sos lezavarták. Ami viszont sért, hogy mint áldozat nem lehettem bent az ítélet hirdetésen valamint most, hogy utólag megkaptam az ítéletről a levelet kiderült, hogy az afrikai hamis adatokat adott meg és ezzel is azt a látszatot keltette, hogy nem büntethetik sokra mert egy csecsemőt nevel, holott azt is kínozta és elvették tőle. De sok adata így is hamis. Ha nincs más lehetőségem az Unióhoz fordulok. Nemtudom ehhez van e lehetőségem.

Tisztelettel AndHoff

Dr.Attika # 2015.06.11. 19:05

A kormány keze betette a lábát az ügybe.

Egyébként a titkosszolgálatok által alkalmazott besúgók szoktak ilyen "büntetőjogi védelmet" élvezni. Ha így van, akkor a "széllel szemben nem szabad..."jogelv lép érvényben.

AndHoff # 2015.06.11. 16:47

T. Sherlock!

A kormány csak szövegel. Ennek az afrikainak az itt tartózkodó 20 év alatt minden évre jut egy bűnügy. Csecsemő kinzás, drogterjesztés, életveszélyt okozó testi sértés, gyilkosság, stb.már 11 évre ki is toloncolták de soha egy percre se vitték ki. Rendőrségi besúgó. Vagyis mindent elintéztek neki. Neki mindent szabad.

AndHoff # 2015.06.11. 16:41

Tiszteletem.

Akkor ez azt jelenti, hogy nekem semmi lehetőségem nincs hazánkba? Az unióba van e valami lehetőségem vagy intézzem el magam?

Sherlock # 2015.06.11. 16:35

Biztos a kormány keze van benne, hisz nagyon szeretik az itt élő afrikaiakat.

lajcsó # 2015.06.11. 16:12

A sértett nem jogosult az enyhe büntetés miatt fellebbezni.

AndHoff # 2015.06.10. 11:36

Tiszteletem!

Három éve egy afrikai szétverte az arcomat és a karomat. 5 napot voltam kórházba és másfélórás műtétem volt, 2 csavar van a karomba ami bent is marad. Összetört a szemüvegem is amit 152 000Ft volt. Ez a személy húsz éve él itt papírok nélkül és a külügy és belügy védi. Már a Csecsemő kínzástól a gyilkosságig mindent elkövetett. Rengetegszer elítélték a 20 év alatt. 11 évre kikellene toloncolni de még de gy percre se küldték ki. Nincs papírja. Nekem a perem amit a rendőrség indított köteleségböl a múlthéten zárúlt.
Aznafrikai bűntetése 40 nap könnyű közmunka napi 6 órába és 30000 Ft. perköltség. Egyböl jogerőre emelve.
Mittudok csinálni hová fordulhatok mert ebbe biztosan a kormány keze benne van. Van e jogom valahová fellebezni? Hiszen egyértelmű a döntés egy megrendelt enyhe ejnye és semmi más.