Mit lehetne tenni?


sili # 2005.03.12. 21:26

szakértő segitségét szeretném kérni a következő kérdéseben: 10 éve az illetőt lopásért elitélték - felfüggeszettel - Angliában. Most tartózkodási elgedélyt kér Magyarországon. Veszélyezeti ez az engedély megadását? Elévült a bűncselekmény, fellelhető illetve számon tartják?

Nick Name # 2005.03.05. 05:07

Teljesen igaza van Györgynek, jogi megoldás ugyanis nincs.


Nick Name

Zoltán György # 2005.03.04. 20:51

A hölgy keresse fel az illető feleségét és kérje, hogy tartsa otthon a férjét, mert nem tudja levakarni magáról...........

Kíváncsi vagyok a feleség reakciójára!

Aztán elmesélheti, hogy a férjétől terhes, de több gyereket már nem szeretne ettől az embertől...

HATNI FOG!!!!!!!!!!!!!

atlon # 2005.03.04. 18:07

Egy számomra fontos dologban szeretném szakértő segítségét kérni. Van egy hölgy ismerősöm, akinek volt egy alkalmi kapcsolata egy nős emberrel, akitől most gyermeket vár. A hölgy egyedül él, a gyermeket viszont meg kívánja tartani, de az apával meg akarja szakítani a kapcsolatot teljesen. Az apa viszont ezt nem hagyja, hívogatja telefonon, személyesen megkeresi, fenyegeti, szülei ellen fordítja. Félreértés ne essék, az apának nem kell a gyerek, csak a nőt akarja megtartani magának, és kedve szerint írányítani. Ez már szerintem zaklatás, de kérdésem az, hogy mit lehet tenni jogi formában az ilyen esetek ellen?