személyiségi jogok


Igazság csillaga # 2005.03.21. 16:05

Az üggyel kapcsolatban, mert feltételezhetően büncselekmények történtek, voltam az ügyészségen, onnan elküldtek a rendőrségre, onnan vissza az ügyészségre. A rendőrségen fogadóórán voltam, mely negyedévente van 3óra.
A rendőrségi titkár / mert már olyan is van!?/finoman kirúgott, hogy "főnök nem soká jön a következő ügyfél". De nem jött, mert nem volt. Az a 2 - 3 ügyfelet is sokalták, mert természetesen panasszal mennek.
Ezután elolvastam a Legfőbb Ügyészség honlapját. Irni már nem tudtam mert e-mail cím még nincs.
Jogállamiság!!! az van?

Igazság csillaga # 2005.03.16. 17:44

Van egy ügyem, mely arról szól, hogy valakinek összetörtem az autóját. /Munkásőr volt hajdanán/
A rendőrségi felvételekből - melyek agyon vannak scenelve- kiderül, hogy a kérdéses helyeken nincs is sérülés az autón. A bíztositónál már meg voltak a sérülések. Pert valószínű, hogy elvesztem mert mit akarok Én a hatalommal. A bizonyítékokat hamísitják és hazudnak a tényekkel szemben. Itt tartunk.

Nick Name # 2005.03.12. 09:16

Ha követel is a nőtől valamit cserébe a képek küldözgetésének leállításáért, akkor kényszerítés vagy zsarolás szóba jöhet. Ha állít emelett vele kapcsolatban becsület csorbítására alkalmas tényt, vagy arra közvetlenül utaló kifejezést, akkor felmerülhet a rágalmazás. Egyébként maximum polgári jogi lehetőségek merülnek fel, de ahhoz én nem értek kellő mélységben.


Nick Name

atlon # 2005.03.11. 19:27

Újfenn jogi kérdésem volna. Már van egy témám nyitva, "mit lehetne tenni" címmel. Az ott említett ügy azóta tovább fejlődött, s nevezett úr most már az én telefonomra küldözget pornográf témájú képeket napi átlag 3-4 alkalommal a hölgyről, és magáról a hölgy beleegyezése nélkül. Én már kicsit unalmasnak találom, a nő meg ki van akadva.Még ez sem ütközik semmilyen jogszabályba?