Összeférhetetlenség a Védőmmel.


ObudaFan # 2015.11.21. 11:47

A megbízási díj vonatkozásában a szerződést kellene ismerni. Az ügyvédi megbízás bármikor felmondható, és ebben az esetben elképzelhető, hogy az ügyvédnek el kell számolnia az ügyvédi munkadíj azon részével, amely rész vonatkozásában ő nem teljesített, de mondom, a szerződést kellene látni.

troubled # 2015.11.20. 11:20

Közel 10 évig voltam együtt a Hölggyel, a Védőm pedig ráhajt. Nem tudom, igazából, ha Őszinte akarok lenni, akkor még meg is verném, de nem vagyok olyan helyzetben, hogy meg engedhessem magamnak. Mind kettőnket Ő véd(ett)...Ezek után nem, hogy nem bízok benne, de látni sem szeretném az ügyvédet. Szerintem ez, hogy kikezdett az ügyfele "csajával" bőven elég indok az összeférhetetlenségre...Nem vagyok jogász, sőt joggyakorló sem, de én így gondolom.

Dr.Attika:
Mivel fentebb szarkazmusra gyanakodnak a "kollégái" azért most magam sem tudom, hogy megalapozott e az összeférhetetlenség. Kérem erősítse meg, vagy cáfolja.

Köszönöm, N.

Kelvin (törölt felhasználó) # 2015.11.20. 10:05

Lajcsó: Szerintem Attika is viccelődött. Szerintem :)

lajcsó # 2015.11.20. 09:23

"a munkadíj visszafizetésére vonatkozó igény is alapos."
Ez vajon miért???

Dr.Attika # 2015.11.20. 03:42

Nem kellene ezt ennyire viccesnek venni. A védenc volt menyasszonyának "sunázása", ahogy írjátok nyilván megalapozza a védő iránti bizalmatlanságot, így a védelem felmondása és a munkadíj visszafizetésére vonatkozó igény is alapos.

Kelvin (törölt felhasználó) # 2015.11.19. 22:29

Az engedélyedet kellett volna kérnie, hogy megsunázza a volt barátnődet? :D

noilar # 2015.11.19. 22:24

Hol van itt összeférhetetlenség?

Amikor megtudta hogy szétmentetek akkor ráhajtott a csajra. Mondhatni még etikus is volt, mert amíg volt köztetek valami addig tartotta magát.

Pénzt visszakapni ezért nem esélyes, de felmondhatsz neki ha úgy gondolod hogy másik védőt akarsz.


noilar

troubled # 2015.11.12. 18:16

Tisztelt Válaszoló(k)!

Július óta vagyok házi őrizetben. A menyasszonyommal pár hete szétmentünk, majd amikor ezt közöltem az ügyvédemmel, rá pár órára elkezdte "fűzni" (nincs erre jobb szó sajnos) a volt menyasszonyomat, akivel 8 évet éltem együtt. Nem akartam elhinni, így megkértem, hogy csináljon róla képernyőfelvételt. Elküldte, és valóban "flörtölt" vele. Ezek után úgy érzem, hogy jogosan ingott meg irányába a bizalmam. Kérdésem az lenne, hogy tehetek e valamit, hogy legalább a megbízása díjat visszakapjam, hiszen május óta, bőven több, mint egy milliót kifizettünk neki...Most azért bízhatok meg egy másik Ügyvédet, mert Ő úgy döntött, hogy 2 gyerekkel, feleséggel, még szeretne találkozgatni a volt menyasszonyommal.

Köszönettel, N.