Hivatali hatalommal visszaélés


Kelvin (törölt felhasználó) # 2015.11.19. 22:59

Amúgy meddig tartana megírni, hogy "panaszát kivizsgáltuk és szabálytalanságot nem állapítottunk meg, tisztelettel: x.y."?

Kelvin (törölt felhasználó) # 2015.11.19. 22:55

Felettes szerv: önkormányzat, Atyaúristen, Strasbourg, Kúria, Alkotmánybíróság, rendőrség, ügyészség, legfőbb ügyész, a szomszéd boltból Mancika.

A titulus feltüntetése legtöbb esetben sima fontoskodás. Valószínű, hogy komplexusai vannak és így kompenzál.

Az önkormányzati képviselő mondjon le azonnal! :)

Ronesz # 2015.11.19. 22:48

Nos,a képviselő úr először is saját hozzátartozójával kapcsolatban -nyilván elfogultan -kérte az üzlet vezetőségének kivizsgálását.Olyan panaszt tett,melyet önmaga nem is látott,ugyanakkor,egy privát magán üzletben a titúlusa miért is volt fontos?Nyilván hogy a bolt vezetését bizonyos fokig intézkedésre kényszerítse ennek látszatával.Ahogy hallottam volt egy kis cirkusz,a péket olyannal is megrágalmazta amit nem is mondott,nyilván a fiatal srác eltúlzása révén.Volt egyébként lábtörlő az üzletben,de ez mellékes.Sztem a képviselői titúlust ebben a privát helyzetben nem használhatja,pláne saját családi érdekek érvényesítésére.A pék szeretne panaszt tenni a képviselővel szemben mint sértett.Erre kellene egy felettes szerv illetékessége.

Kelvin (törölt felhasználó) # 2015.11.19. 22:06

Már megint kapásból feljelentés... Attól, hogy odaírta, hogy önkormányzati képviselő, még nem történt semmiféle jogtalan hátrány okozása vagy jogtalan előny szerzése.

Levél mehet a kukába. Ennyi.

Ronesz # 2015.11.19. 21:33

Tisztelt Fórumozók! A minap egy pékségben kiszolgáltak egy fiatalt,aki saras cipővel ment az üzleten végig.A pék rászólt hogy a cipőjét miért nem törölte le.Kiszolgálták,majd a fiatal elment.Kisvártatva megjelent az apuka egy panaszlevéllel a tulajdonosnak,hogy milyen bunkók voltak a fiatal hozzátartozójával,és hogy kéri a tulajdonost az eset kivizsgálására,mert szerinte az emberei nem megfelelően viselkedtek. A papír alján XY neve áll,önkormányzati képviselő titulus megnevezéssel.
Kérdésem lenne,hogy azon túl hogy az eset nem úgy történt ahogy a fiatal csemete tovább adta,a képviselő részéről hatásköri túllépés,hivatali hatalommal visszaélés történhetett?Kinél lehet panasz vagy feljelentést tenni a képviselővel szemben??