Ügyvédek a szegénység ellen, címmel operatív program!


hunycsa # 2005.03.18. 10:46

Tisztelt Hölgyem/Uram Tisztelt Kollegák!

Ügyvédek a szegénység ellen címmel indítom el március 15.-é vel egyéni operatív programom.

Hunyadi Csaba vagyok, Katolikus jogász családból származom, családom mindig élen járt az elesettek megsegítésében többek között gondolok itt a második világháború üldözötteire, sajnos a szüleim korán meghaltak, így én folytatom e nemes tradíciót, sajnálom, hogy ők már nem láthatják azokat az eredményeket, amiket én értem el. De az én erőm is véges, ezért fordulok most önökhöz!

Avval a szándékkal, hogy egy operatív lehetőséget kínáljak azon a szegénység csúszós lejtőjén elindult embertársaink számára, akik részben sajáthibából részben, pedig egyéb külső okokból (munkaviszony megszűnése, munkakörváltozás, munkaképesség megváltozása, család, Stb.) indultak el ezen a lejtőn.
Sajnos számos jogászt láttam ezen a lejtőn elindulni, és nem minden esetben tudtam segíteni, nagyon fáj, amikor emberileg és szakmailag értékes embereket vesztünk el ilyen módon.
Hiszen tudjuk, hogy manapság nem éppen a létbiztonság korát éljük, bármikor egyik napról a másikra ingoványossá válhat az amúgy szilárdnak hitt talaj a lábunk alatt, és ha olyankor nincs segítség család, barátok, akkor bizony könnyen eltűnhetünk a névtelenség süllyesztőébe.
Én hiszem, hogy ez a program segít azoknak az embereknek, akikben hiszünk, és lehet ez számukra egy úgynevezett utolsó esély a normális emberi élethez való jog alapján!

Ez az, operatív program olyan operatív lehetőséget kínál, amivel a segítségre szorult embertársunk vissza tud illeszkedni a volt környezetébe előző szintjére egy új környezet segítségével. Ehhez egy új infrastruktúrát kell teremteni köré, ami minden lehetőséget megad a visszaépülésre, hogy aztán saját munkájával kerülhessen vissza az élet mindennapi permanens körforgásába. Ezt követően már Ö lehessen a mi segítségünkre a további munkában.

A fentiekben elmondottakhoz, létrehozok egy irodát, ahol a fentiekben említett infrastruktúra megtalálható lesz, hogy biztosítani tudjam a megfelelő minőségű és mennyiségű munkát ezen emberek részére, a tovább fejlődéshez és felkészüléshez szükséges anyagokat /joganyagokat/
/Internet, különböző publikációk/ és persze a megfelelő /nagyon fontos/ munkahelyi légkört.

Nos Tisztelt Hölgyem/Uram Tisztelt Kollegák, kérem, hogy tevékenységem támogassák értékes észrevételeikkel, hozzászólásaikkal, továbbá várom felajánlásaikat, amik nemcsak anyagi jellegűek lehetnek, hanem esetleg fölöslegessé vált irodabútorok, irodatechnikai berendezések, amik még nekünk jó jöhetnek. Köszönöm segítőkézségüket!
További információk: Tel: (30) 687-5805 Email: hunycsa@t-email.hu
Bankszámla szám: Budapest Bank 10103434-27986600-01000005
Hunyadi Csaba 3300. Eger Zellervár u. 5. 2/8.

ui,: Ezen értékes emberek megszerzett tudásásuk és tapasztalataik ahszosítására perspektívákra van szükség, ez a program egy lehetőséget kínál sokuk számára!
_________________
Tisztelettel Hunyadi


Hunyadi Csaba