Bolti mizéria


Gabeszcbr # 2016.04.06. 12:23

Sajnos a mai jog pont úgy néz ki,hogy ha megtámadnak az utcán s megvéded magad nem elszaladsz akkor a végén garázdaságért megbüntetik mind a kettőt...na ez a vicc.ha csak be nem valja a támadó,hogy ő támadott..

ficko66 # 2016.04.01. 12:50

Tisztelt Óbuda Fan!
Amit leírtam, annak tényszerűségét, időrendiségét mind- mind bizonyítja a felvétel... nem mesét írni volt szándékomban:)
Talán a verbális mocsok felénk történő igazolása okozhat némi kételyt, hiszen hangfelvétel nem történt
Nem mi köpdöstük le őket, hanem ők, minket.. nem mi rongáltuk az ő berendezéseiket, hanem ők a mienket.. nem mi veszélyeztettük a további vásárlók egészségét, hanem ők. nem én szakítottam le az autójuk hátsó ablaktörlőjét hanem ők az enyémet nem én vágtam tönkre az ő bejárati ajtójukat, hanem ők a miénket
Szóval amit és ahogy leírtam úgy történt meg és a felvételek összes kockája ezt bizonyítja... objektíven.. hiszen a felvétel a vevők érdekeit is védi,, már persze ha vásárlási szándékkal jönnek be egy üzletbe... aminek azért feltétele, hogy kosárral és megvásárolni szándékozó árúval a kasszához igyekeznek.

Azért az a jog és az "igazságszolgáltatás" furcsa fintora lenne, ha mint írja nekünk kellene félnünk attól, hogy elkövetők leszünk.

Azért még annyit az ügyről... a Rendőrség hozzáállása elég furcsa volt.... (megjegyzem sosem jelentettem fel még senkit) a portaszolgálatos beleolvasott az iratokba és a következőt mondta.. "ki kellett volna kapcsolni a kamerát és jól szétütni őket" kár,hogy nem rám vannak bízva az ilyenek"...
A másik furcsaság a nyomozó... vagy ki a bánat... civilben volt , a portán a váróban egy asztal mellett állva vette át tőlünk a feljelentést és az iratokat..

"Szolgálunk és védünk"....
2016 Magyarország egy vidéki város rendőr kapitánysága
Azért nem semmi...

Természetesen felmerült bennem is a kétely, hogy ebben az országban egy honpolgárnak az objektívi gazságba vetett hite alátámasztást kaphat e.
Ezért írtam fel az esetet ide.

Tisztelettel: K

ObudaFan # 2016.04.01. 10:39

Azért a leírtak alapján arra figyelni kell, hogy igazolni tudjátok, hogy minden indokolt volt, amit ti tettetek, mert ebből lehet egy olyan csoportos garázdaság, amelyben ti is elkövetők vagytok.

Rexor # 2016.04.01. 10:39

Megtetted a feljelentést, feltételezem jelzted azt is, hogy mekkora károd keletkezett ez a lényeg. A többi majd megy a maga útján

ficko66 # 2016.04.01. 10:35

Néhány napja vegyesboltunkat felkereste két munkaidőben lévő közmunkás és az üzletben egyedül tartózkodó feleségemet inzultálták többszöri felszólítására, ( ha nem akarnak vásárolni, hagyják el az üzlet területét) a legválogatottabb cifra káromkodással és szidalmazással válaszoltak leköpdösték az eladót, a berendezést és az árút is.!!
Feleségem riasztására ekkor értem haza.. tudván, hogy a történtek rögzítésre kerülnek próbáltam visszafogni magam. én is nyomatékosan felszólítottam őket, hogy hagyják el az üzletet.. na erre kaptam én is... még édesanyám emlékét sem tisztelték a legmocskosabb ,legundorítóbb mocsokáradat dőlt felénk... feleségem édesanyját illetve emlékét is bemocskolták.. "te is megdöglesz az anyád után te geci" és hasonló mocskokat szórtak feleségemre..ekkor kissé elborult az agyunk és kitaszigáltuk őket az ajtón ,amit még akkor is toltak volna vissza ránk a dulakodás közben feleségem karja megsérült ,valószínűleg kikaparták, csuklóját megcsavarták illetve a jobb mellét fájlalta.. az üzlet előtt parkoló autónk hátsó ablaktörlőjét letörték illetve az autót is összeköpdösték majd még jó néhány percig a legdurvább ócsárolást kellett végig hallgatnunk...
Később jegyzőkönyvet vetettem fel a település jegyzőjével tekintettel rá, hogy közmunkások és közmunka időben követték el a tettüket.
Feleségem sérüléseiről látleletet vétettem
A minap a fent leírtak alapján megírtam a feljelentésünket melyben testi sértés, rongálás, garázdaság, becsületsértés vádjával élünk az elkövetők ellen.. mellékeltem a település jegyzőjével felvétetett jegyzőkönyvet, a látleletet és az esetről készült biztonsági kamerás felvételeket
Mivel nem vagyok jogban járatos ember, szívesen venném, vennénk olyanok véleményét az esetről ,akik ezen a szakterületen mozognak.