Kábítószer tartalmú csomag érkezett a nevemre!?


Peter666 # 2017.11.07. 07:37

Tisztelt Kérdező!

Önt tanúként ki fogják hallgatni, hogy tud-e valamilyen információval szolgálni a levél feladójával, illetve a bűncselekmény egyéb körülményeivel kapcsolatban. Természetesen azt is meg fogják kérdezni, hogy Ön tudott-e arról, hogy ilyen levelet fog kapni.

Emellett az eljáró hatóságok megpróbálják saját eszközeikkel megállapítani, hogy ki küldhette a levelet, és ez a személy egészen biztosan felelősségre vonásra kerül bűncselekmény elkövetése miatt.

http://drgyorei-bunteto-ugyved.hu/

Letterfa # 2017.11.04. 11:14

Ugyan ezen szituációba keveredtem. Az én levelem említi, hogy 8 napon belül panasszal élhetek. Érdemes-e panaszban közölni, hogy a határozat kézhezvételéig nem volt tudomásom ilyen csomagról, vagy ígyis-úgyis lezajlik a büntetőeljárás?

Köszönettel

Dr.Attika # 2017.02.15. 11:04

Ahhoz, hogy az ügyészség lefoglalhassa el kellett küldeni ezt a levelet. Fognak még jelentkezni. Először tanúként kihallgatják a körülményekre vonatkozóan. Addig is "nyomozzon" saját környezetében.Valószínűleg olyan valaki adta meg a címét, aki a postai csomag átvételére jogosult volt. Olyan is lehet, hogy a postás is benne van a dologban.

deakgegi # 2017.02.10. 10:44

Üdv!

Kaptam egy határozatot az ügyészségtől, melyben azt írjak, hogy 2 hónappal ezelőtt lefoglaltak egy, a nevemre érkező csomagot, melyben 33,9 gramm marijuánát találtak.
A csomagot természetesen egy ismeretlen feladó küldte Hollandiából.

Azt is írták, hogy ez a cselekmény kábítószer birtoklás gyanúját kelti.

Lényegében a levél egy ügyészi határozat volt a csomag lefoglalásáról.

Az lenne a kérdésem, hogy mire számíthatok? Kihallgatnak, házkutatás, drogteszt? Mikor fogok ezekről a dolgokról tájékoztatást kapni? Fogok-e egyáltalán, vagy csak megjelenik a rendőrség?

Előre is köszönöm a választ!