SOS Mit tehetek??? Már nem elegem van!


Alena # 2017.03.12. 22:12

Sziasztok!

SOS szeretném a segítségetek kérni!

  • a férjem exe folyamatosan,évek óta szóban és írásban is elhord mindennek, nagyon csúnya szája van, alpári módon, ennek ellenére én mindig tartottam magam és megfelelően kommunikáltam le az ő mocskosságait, ez látszik is az írásokból. Viszont most betelt a pohár, kisbabát várok és elegem van, tűrtem eleget, tovább nem bírok!!!

Szeretném tudni, hogy milyen lépéseket tehetek ellene?
Meg van az összes írásbeli mocskossága, amit személy szerint nekem és rólam írt, illetve a férjemnek rólam az elmúlt közel 2 évben!
Feljelenthetem? S mire hivatkozva?

Kérlek segítsetek, fontos, nem tudom tovább elviselni, hogy meg akar alázni állandóan, rám ken mindent!
(k..vázik, parasztozik, hogy a férjem a gyerekek helyett arra költi a pénzét, hogy nekem ruhám legyen, stb. stb.)
Nagyon szeretem a gyerekeket, eddig csak rájuk való tekintettel tűrtem, hogy csak az anyjuk, de már a gyerekeivel is csak szórakozik és nem tudom tovább elviselni!!!

  • továbbá volt egy eset, amikor a kislányok nem akartak tőlünk hozzá hazamenni, az 5éves kislány úgy félt tőle, hogy az én kezemben volt és szorította a nyakamat és mondtuk neki, főként a férjem, hogy szeretnének még egy napot maradni (nincsenek elhelyezve a gyerekek, közös a felügyelet), erre ő fellökött engem a gyerekkel a kezemben a lakótömb előtt az utcán, majd kikapta a gyerekeket, bevágta őket a kocsiba és elmentek.

Akkor még nem tudtuk, hogy jogunk lett volna nem hazaengedni őket, pedig a gyerekek könyörögtek, de azt még nem tudtuk, hogy ezt megakadályozhatja a férjem, mert ugyanolyan joga van.
Nekem akkor felrepedt a szám, a kislány azóta sem beszél róla, ha szóba hozzuk, mert rossz emlékei vannak...
Rendőrségi feljelentést nem tettünk akkor.... talán hiba volt, viszont utólag írásban többször is elismerte, hogy igen, fellökött a gyerekkel együtt, a másik gyereke szeme láttára, legalább 7 tanúnk van az esetre, mert akkor voltak nálunk rokonok, pünkösd volt.
Ezzel az üggyel lehet valamit most kezdeni?
Esélyt akart adni a férjem neki, hogy megváltozzon, de sajnos semmit sem változott. Én feljelenthetem, mint szenvedő fél? Pünkösdkor lesz 2 éve az esetnek.

Köszönöm szépen!

pappcs # 2017.03.17. 15:48

Nem kéne családapákat elcsábítani, csak azért hogy kitartasd magad! A gyerekhez semmi közöd, a lökdösődés, nem bűncselekmény, legfeljebb garázdaság szabálysértése, ami már elévült. A rágalmazás úgy szintén!

Grave7 # 2017.03.17. 16:37

@pappcs: Wow, kellemetlenül érint a vázolt probléma, esetleg a párodnak valaki elcsavarta fejét és minden szituációba beleviszed sértettséged?

Egyébként mi okod lenne arra, hogy a kérdező hátteréről mit sem tudva számonkérd őt és kioktasd? Mi van, ha az ex hibájából ért véget a kapcsolat; vagy ha a válás normális volt (senki se csalt senkit), csak utána kergült meg az ex, mert nem tudja elviselni, hogy volt párja már mással boldog? Ha a leírtakat igaznak fogadjuk el, a gyermekek anyja "nem mintaszülő", miért ne lehetett volna az ő hibája?

Megjegyzem, a leírtak alapján folyamatos a rágalmazás.

Alena # 2017.03.19. 16:51

Kedves Grave7!

Köszönöm Neked, hogy ismeretlenül "kivédtél" és természetesen köszönöm az infót is.

Kedves pappcs!

Először is nem kellene ítélkezni, Grave7-nek igaza van.

Az ex több, mint 1 évig folyamatosan csalta a férjem, miközben ő küzködött és dolgozott napi 12 órában, hogy eltartsa a családját.
A kezébe kapot havi 3-4ezreket, amit a szeretőre költött, a gyerekek életében belevitte, miközben a férjem külföldön dolgozott, ott altatta a lakásában.
Sajnos a gyerekek kicsik voltak nagyon, így elhitték, hogy anyának csak a "barátja".

Ez a kedves "anyuka" utólag derült ki, hogy a gyerekeket verte, a mai napig még telefonon sem úgy kommunikálnak a gyerekek, ha az anyjuk felettük áll, de ezt sorolhatnám napestig.

Szóval kedves pappcs, köszönöm a hozzászólásod, javaslom személyes problémád megoldását, amihez sok sikert kívánok.

Hála Isten a férjem talpraállt, boldogok vagyunk együtt.
Nyilván az ex annak örülne, függetlenül attól, hogy neki folyamatos új és újabb palik után már férjez ment, - ha a férjem a híd alatt lenne csövesként.... hát ez nem jött be neki.

Kívánom Neked, légy boldog és a keseredettséged hamar fel tudd dolgozni.
Minden jót!

Alena # 2017.03.19. 16:54

Ui: Honnan vontál le olyan következtetést, hogy én kitartatom magam????
S ha én tartottam el a férjem és költöttem busásan a gyerekekre, hiába nem az enyémek, csak azért, mert szeretem őket???
Ilyen nem is lehet?
A szeretet nem vérfüggő...

batka75 # 2017.03.20. 21:56

Érdekes fordulatokat vesz az alap kérdés. Szerintem le kell menni a rendőrségre és egy feljelentést tenni. A hatóságmajd eldönti mely bűncselekmény valósult.meg. Nekem igy első blikkre zaklatás vétsége amely magánindiványos bűncselekmény.