csoportos támadás


Patricia01 # 2017.11.02. 16:21

Azt vártam volna, hogy úgy járjanak el, ahogy ez törvényileg elő van írva. Nem hiszem, hogy az a helyes eljárás, hogy ha rendőrök szeme láttára többen rugdosnak, vernek egy embert, illetve a rendőröket is félre lökik és kényszerítő eszközt kell bevetniük, akkor nem állítják elő őket, hanem szépen elsétálhatnak!

ObudaFan # 2017.10.31. 17:22

Az előállítástol pontosan mit vártál volna?

Patricia01 # 2017.10.30. 19:37

Értem. De miért nem állították elő őket? Inzultus? Ezek a fajta emberek nem szimplán intultálnak, hanem ütnek. Bárhol, bármikor. Én a kis ötven kilómmal akkor mit tehetek? Ne menjek utcára???

ObudaFan # 2017.10.30. 17:23

Panaszt azt lehet tenni, de erősen kérdéses, hogy van-e értelme. A feljelentest megtették, ha újabb inzultus ér, megint meg kell tenni, ez az, amit tehettek.

Patricia01 # 2017.10.30. 07:07

Hazafelé tartottunk este autóval.Egy vasúti átjáró utáni kanyarban a szembe lévő sávból egy másik autós átjött az oldalunkra és oldalról belénk jött. Nem állt meg, azt hittük el akar menni, ezért utána mentünk. Akkor állt félre. Amikor kiszállt volna, kiesett az autóból olyan részeg volt. Egyezkedni akart velünk, hogy oldjuk meg valahogy, de én mi hívtuk a rendőrséget. Kb. negyed órát vártunk rájuk, közben a sofőrrel beszéltünk, kapott zsebkendőt, mivel beverte a fejét kiszállásnál. Nagyon hideg volt, a párom beült a kocsiba, mert csak egy póló volt rajta. Közben a részeg sofőr telefonált. Akkor érkezett két rendőr. És fél perc múlva a hátunk mögül fékcsikorgás, és egy feldühödött kb. 15 főből álló tömeg. Jöttek felénk ordibálva. Mint kiderült, a részeg sofőr felhívta a családját, azok jöttek. Mind a páromra vetette magát, ő próbált menekülni, de földre került, a tömeg félrelökte a rendőröket és rugdosták a földön a férjem és ütötték. Gázspray-vel lehetett őket megfékezni. Én nem szálltam ki a kocsiból, viszont kivettem a kulcsot belőle és a hátsó ülésre ültem, hogy ne lássanak. Közben érkezett két rendőrautó még. Ekkor már nem bántalmazták a férjem, viszont egyikük beugrott az autónkba és egyből indítani akart, de ugye nem volt kulcs. Ekkor vett engem észre hátul, rám üvöltött hogy hol a kulcs én azt mondtam talán, hogy nem tudom. Erre kiszállt és lerúgta a visszapillantót. Majd elment, de később visszajött. Volt ott egy parancsnok is. Ő is és a rendőrök többsége is a családdal beszélgetett. Szerintem volt akik ismerték egymást valamelyik rendőrrel.Ami nekem nagyon nem tetszik, hogy a végén elengedtek mindenkit!!! A részeg sofőrt vitték kórházba vér és vizelet vizsgálatra. Nekünk be kellett menni feljelentést tenni. Reggel végeztünk hullafáradtan, az eset este 11 körül történt. Kérdem én, ha csoportosan támadnak egy emberre rendőrök szeme láttára, akiket félre löknek és én megmutatom, hogy ki kísérelte meg ellopni az autót velem együtt, utána pedig megrongálta, akkor miért nem állítottak elő senkit??? Tisztán látható volt, hogy miért jöttek. Ha a második turnus rendőr csak egy perccel később jön a férjem nem ússza meg egy fejberúgással és néhány zúzódással! És lehet hogy én sem. Tehetek-e panaszt a rendőri intézkedéssel szemben? Nem beszélve arról, hogy a család egyik tagja lefotózta az autónkat, nyilván azért, hogy keressenek minket. Tehát a környékre se mehetünk, ez pedig azt eredményezi, hogy inkább el kell költöznünk. Mit tudunk tenni ebben az esetben?