emberi himvessző levágása


Koala Lumpur # 2006.08.07. 23:39

A vilag mas tajan nem is olyan ritka az ilyen fajta hitvesi gyakorlat. Tudomasom szerint ha mar ez tortenik az emberrel, akkor a legjobban teszi, ha epp Thaifoldon tartozkodik, ugyanis ott oly gyakori az eset, hogy a klinikakra mar rutin mutetre viszik be a vesszejuket vesztetteket.
A ledaralas egy kiemelten fontos muvelet, es itt ellent kell mondjak egy korabbi hozzaszolonak, jogi szempontbol is erdekes lehet, ugyanis nem hogy nem hal meg a szenvedo alany, de meg vissza is varrjak neki, ha tudja prezentalni a szukseges darabot. Szoval vigyazzunk arra, hogy hol vagyunk, mikor eppen levagjak az egyik legfeltettebb testreszunket, bar ha mar valoszinusegekrol beszelunk, a legvaloszinubb, hogy egy thai lany teszi ezt meg, es ennek elofordulasa pont Thaifoldon a legvaloszinubb, ami a fentiek alapjan meg mindig a legszerencsesebb eset - ilyenkor erzem azt, hogy a vilag pont jol van kitalalva. :)

Gyongy # 2006.06.25. 05:01

Kedves Monalisa 1 !Igazad van,sajnos nem tenyleg nemcsak arrol szol az elet ,hogy "hogy ityeg a fityeg"!!!Mint mindennek az eletben ket oldala van.Attol fugg honnan nezzuk,azaz melyik oldalrol szemleljuk az esemenyeket.Ebben az estben ,elnezest de en nem a komoly oldalat vettem figyelembe az ityego fityego tortenetnek:)))Sajnalom de a humorerzekemet neha elo kell hogy kotorjam a titkos rejtekhelyemrol elnezest:))))

monalisa1 # 2006.06.23. 12:28

Valóban, akár egy méretes bozótvágó kés is megfelelő lehet ilyesmi "beavatkozás" elvégézésére.

Múlt évben volt amikor a pesti buszon egy roma srác egy harci karddal - mint kés a vajban - keresztüldöfött egy másikat, aki nagy szerencsére nem vérzett el, bár műtét stb. hosszassan lábadozott utána.

Márciusban már volt egy tárgyalás, azóta semmi nem írtak a perről.

Rexor # 2006.06.23. 11:54

Alapvetően a lényegen nem változtat, emeberölési kisérletről azért nincs szó ebben az esetben. Úgy látom egy ilyen téma ecsetelése rendesen megmozgatja a fórum néha kissé punnyadt levegőjét :) Monalisa: nem kell mindent vérkomolyan venni, de biztos vannak olyan eszközök (pl. egy éles szamurájkard), amivel biztos nemcsak nyiszatolni lehet de akár vágni is...

monalisa1 # 2006.06.23. 11:35

Gyongy: azért az élet nem csak arról szól miként ityeg a fityek...

Vannak betegségek és/vagy sérülések amikor egy egészen fiatal férfiassága nem működik sehogy se, vagy éppenséggel soha többé. Attól az ÉLET még megy tovább.

Egy öreg ember örül ha pisilni tud, és sajna egy fiatal is járhat ekként...

Az örömszerzésnek egyéb más számtalan módja, formája van.

Én csak arra reagáltam, hogy a "lenyiszatolás" szerintem vagy egy orvos által és altatással, vagy ha holtrészed tán valaki...

Gyongy # 2006.06.22. 21:18

Sziasztok!Most olvasom ezt a topicot hihihhi, eszmeletlenek vagytok:))))Nagyon tetszett Csaba tudomanyos ,szovettani hasonlata(Achilles in) hihi s ahogy ecsetelgetitek a gyakorlatban kivitelezesre kerulo szerv megsemmisiteset hihihhi nem vagytok semmik!!!Igaz,ha osszehaonlitjuk a ferfi nemiszervet es az Achillest mindketto eleg ciki .Nemhiszem hogy egy Achilles szakadassal nagyon ugralna az illeto,de a szoban forgo nemiszerv lenyiszabolasaval sem nagyon icankol ficankol ugrandozik az "ipse":)))))))

monalisa1 # 2006.06.11. 18:29

Löki: mail ment.

Főlökött # 2006.06.11. 16:39

Kedves monalisa1

Köszke, a sok jókívánságot.

Hazaérek, majd elküldöm a képeket a mail-re. Szerintem csúcs lesz, már alig várom, a sörözésről, sör hegyekről már nem is beszélve.

----------------------
  • Löki
monalisa1 # 2006.06.11. 09:57

Kedves Löki!

Mozgalmas élet lehetett, egyrészt a megszerzett műszaki- repőléselméleti tudás rendszeres "karbantartása", másrészt a több-kevesebb önállóság okán is.

Köszönöm az infokat.

És majd kéretik egy rövid beszámoló a holland repülőnapról is., főleg a bemutató kötelék látványossága.

Jó utat!

Főlökött # 2006.06.11. 06:34

Kedves monalisa1

Mit csináltunk volna????? Csajoztunk :-)))))))

87. Bakony Harci Helikopter Ezrednél voltam. Puffogtattunk éjjel - nappal, úgy biza, de nem sűrűn. Kb 4 évente, egyszer.
Az biztos, volt ismerd meg hazádat rendesen. Nemrég volt nálam egyik kedves barátom ( nagy repülésmegszállott ), megmutattam Neki a hajózó könyvemet. Öröm volt látni az arcát......

Amúgy nem leszek, legalább egy hétig itt sem, mert kint leszek ezen barátommal Hollandiában. Kimegyünk repülőnapra, program szerint lesznek a Kék Angyalok ( Blue Angel ), az USA haditengerészet, bemutató köteléke. Előtte Pozsony, ott is lesz valami féle repülő nap, de az még szervezés alatt van, nem tudom mi lesz ott, lesz-e valami.

A kérdésedre a válasz : kiképzési repüléseket hajtottunk végre, előzetes tervek alapján ( gyakorlás - naprakészség miatt ). Hozzátenném, az USA-ban 50.000.- dollár egy repülési óra, s a pilcsik, hetente 2x repülnek, minyimum. Mi miért a Bakonyban lövöldöztünk? Mert ott került kialakításra olyan lőtér, mely erre alkalmas és így biztonságos. Senkinek nem tetszene, ha az udvarába menne egy rakéta, s ott pukkanna is. Amúgy a lejárt szavatosságú rakétákat is el kell valahol puffogtatni, s ezt egybekötötték egy kiképzéssel. Békeidő ide - vagy oda.
Igen, sok mindenre jó a helcsi, csak kicsit nagy a fogyasztása, melyet nagyon nem híresztelnek. Pl. MI-8 esetében, percenként az átlagfogyasztás 13 liter, kerozinból. Igaz a két 1500 lóerős hajtómű dolgozik, de sok terhet kell vinnie, főleg a saját súlyát. El tud szállítani löveget, terepjárót, tűzoltásra is alkalmas.
Csernobilban is egy egész ezred dobálta a nyitott reaktorba az olmozott homokzsákokat. Igaz, ezen hajózók közül már alig élnek.

Mindenkitől elnézést, a nem idevágó témáért.

----------------------
  • Löki
monalisa1 # 2006.06.04. 07:14

Te Löki, kedves! Az urológus-sebész a hólyagüritést végső soron másféle mód is tudja biztosítani, tehát nem csak "hagyományosan" eszközölhető mint véled itt alant.

Más.
Amikor még buzgott benned a harci hevület, és nagy vígan röpködtél egyik vármegyéről a másikra - meg ki tudja még merre szép hazánk kéklő egén -, és harci gyakorlat gyanánt szétrakétáztátok/géppuskáztátok vélem a Bakony egy szegletét, szóval és és lévén csak békeidő volt (...), végül is mit csínáltatok?

Ha nem államtitok, még így utólag is.

Azt a legutóbbi árvízkor láttam a tévében, hogy helikopterrel jól lehet homokzsákot vinni meg minden.

Főlökött # 2006.06.04. 03:53

Tisztelettel az utolsó megjegyzés kapcsán, más az álláspontom.

Kollegína nem vette figyelembe a használati célzatnál, elkerülte a figyelmét, a pl. sörözés közben - végén, a szorító érzés enyhítés érdekében végzett tevékenységet. Ezen tevékenység nagyon fontos, főleg a tevékenyen résztvevő személy esetében.

Összemossam a két topicot, sörözés után ne üljünk autóba, motorra, kerékpárra, vagy a rend őrének azt kell mondani, "nekem higyjen, ne a szemének - szondának"

----------------------
  • Löki
monalisa1 # 2006.06.04. 01:14

Minek azt levágni, sokszor úgysem való semmire...

dr Zákányi Csaba # 2006.06.03. 19:20

Jól írtad "nyiszatolni" kell, egy laza mozdulattal nem lehet levágni. Szövettani szerkezetét tekintve ui. inkább az Achilles-inra hasonlít, mint egy izomra. az az én gyanúm is az, hogy az eset kitalált.
Számomra annyi benne a jogi érdekesség, amit meg is kérdeztem tanult barátimtól a jogi minősítéssel kapcsolatban, előző megszólalásom alkalmával.

monalisa1 # 2006.06.03. 12:05

Másik ember valamely testrészének SZÁNDÉKOS csonkolásá esetén bizonyára beindul a bűnügyi gépezet, tehát az elkövető megúszni a dolgot nem fogja.

Ugyanakkor megnézném azt a hapsit, aki - ha csak nem holtrészeg -, zokszó nélkül tűrné a férfiasságának nyiszatolását.

És "azt" előbb még elő is kell varázsolni...

Tehát akár férfiszemmel- akár a női oldalról, ezen fórumban szerintem a téma komolytalan.

Németországban volt nem oly rég amikor a net-en keresztül önkéntes "meghalni óhajtót" kerestek, és ott tényleg levágásra - és megsütésre és közös elfogyasztásra - került ama bizonyos testrész.

A bíróság életfogyttal jutalmazta az elkövetőt.

Cola # 2006.06.03. 09:59

férfiszemmel ez nagyon komoly téma ám... sőt talán nőivel is :-)

monalisa1 # 2006.06.03. 09:43

Komolyabb témátok nincs?...

dr Zákányi Csaba # 2006.06.03. 09:10

Én úgy tudom, hogy nem kell feltétlenül elvérezni a himvessző levágása miatt. A köztudatban azonban ez van. Eszerint, ha én, vagy más orvos kolléga vágom le valakinek a fütyijét akkor maradandó egészségkárosodással járó testi sértést követek el, ha viszont egy laikus, akkor az eshetőleges szánékkal elkövetett emberölés?

Cola # 2006.05.30. 17:29

és még egy: ezen a topicon szerintem mindenki ismeri a hímvessző szinonímáit, azaz nem feltétlenül kell a gyengébbek kedvéért (is) fogalmazni...

Cola # 2006.05.30. 17:24

Bernadett, szerintem nem levágta, hanem inkasszálta... csak hogy összemossam a két topicot :-)

istvanlor # 2006.05.30. 16:38

szerintem egy hímvessző levágása gyilkossági kísérlet.

a nőnek meg az elmeosztályon lenne a helye, feltéve, ha igaz a történet, amit én valahogy kétlek.:)

Vagyis inkább reménykedem, hogy ilyesmi nem történik Magyarországon.

Legislator # 2006.05.30. 15:51

Ezt nem tudom. Mintha régebben lett volna.


Sunshine after the rain.

Főlökött # 2006.05.30. 15:43

Tisztelettel megjegyezném, hogy Mo.-on nincs zárt osztály, sajnos.
Lenne 1-2 kuncsaftom, oda.

Mint általam nagyon kedvelt szinész ( Hofi Géza ) mondta annó, sajnos már nincs közöttünk : "Zárt osztály, azért, mert én zártam be"

Tudomásom szerint Bp.-en van az IMEI, meg Pécsett a Rét utca, de ott sincs zárt osztály, csak megfigyelés, max 2-3 hónap.

A drága sértett ilyenirányú bántalmazása drasztikus lépés, melyre megalapozott a gyanú, hogy családon belüli erőszak legvégső szakaszába értek. Javaslom az új Be. távoltartási jogintézményének alkalmazását, mer a férj fejére kiszabható leghalálosabb ítéletettel akarják szankcionálni, az általa elkövetett cselekményt.

A feleség még nem ismeri, hogy drágám, nekem higyj, ne a szemednek.......

Arról már nem is beszélve, hogy a másik fél pertnere esetében, megszólalt a melltartó : ki kéne kapcsolódni. Megszólalt a bugyi, melltartó, fejezd már be, múltkor is miattad toltak le..........

Legislator # 2006.05.30. 15:28

Nem tudom, hogy ezt a ledarálást miért kellett belekeverni. Aki ilyet csinál(na) annak pszichiátria zárt osztályon van (lenne) a helye.
Ez olyan, mint amikor a színésznő megölése után megsütött húsát a fia kutyákkal etette fel.


Sunshine after the rain.

kaisha # 2006.05.30. 14:57

Arról az "apróságról" senki nem tett említést, hogy egy ilyen csonkolást nem valószínű, hogy túlélne a paciens orvosi ellátás nélkül. Az orvosnak meg kötelessége megtennie a feljelentést ha bűncselekményre utaló esettel találkozik. Nekem legalábbis nehezen hihető, hogy a sűrgősségin a férj - miután a felesége így elbánt vele és még esélyt sem adott az eredeti állapot visszaállítására-, azt mondaná, hogy önmagát csonkolta.