Árvaellátás méltányosságból


próféta # 2016.05.22. 08:58

Kedves Fórumozók!

Szeretném esetemet megosztani, egyben segítséget is kérni.
1 évvel ezelőtt februárban kértem árvaellátásom méltányosságból történő továbbfolyósítását (25. életévemet betöltöttem). Sajnos még formanyomtatványt sem kaphattam, hanem mindjárt elutasító határozatot. Nem adtam fel. Ezután sorra írtam a leveleket a különböző osztályoknak, míg végül a Főigazgatóhoz fordultam. Első körben szintén elutasította kérelmemet, azonban a határozat végén nem az Ő neve szerepelt így újra írtam, ezúttal saját kezébe ajánlva. Ezután számomra pozitív határozat született végre (15 hónappal és majdnem ennyi levéllel később), hogy 2016.04-11. hóig megkapom az árvaellátást.

Egyátalán nem szeretnék hálátlannak tűnni, ugyanis ez hatalmas segítséget jelent tanulmányaim folytatásához. Azonban az első levelet 2015. elején írtam és az ügy folyamatosan az asztalukon volt (1-3 havonta írtam nekik).

Felmerül bennem a kérdés, hogy vajon elégedjek meg azzal, amit kaptam (mert megtehetnék, hogy akár ennyit se adnak), vagy jelezzem nekik, hogy mivel 2015 elején kértem először a hosszabbítást, így igényt tartanék visszamenőleg is a teljes összegre?

Előre is köszönöm a segítséget!

Próféta