Telekom számlatartozás


gerbera317 # 2018.09.13. 07:33

Eléggé ellentmondásos, amit írsz. A második mondatodban úgy írsz a tartozásról, mintha a tiéd lenne, hátrébb pedig már azt állítod, azt sem tudod, hogy a Telekomot eszik-e vagy isszák. Először ezt kellene itt tisztáznod: tartozol nekik vagy sem.
Ez után jön az a kérdés, hogy milyen címedről tud a Telekom, és miért; és miért nem tud a tényleges címedről.
Az, hogy hová vagy/voltál bejelentve, nem számít. Az számít, mit közöltél a jogosulttal, és amikor az megváltozott, azt miért nem közölted vele.
Ezekre azért van szükség, hogy el lehessen dönteni, egyáltalán kézbesítési kérdés-e az ügyed, vagy már inkább ellentmondási, esetleg egyéb.

Marci777 # 2018.09.11. 11:57

Választ szeretnék kapni a következő kérdésemre. Keletkezett tartozás 2007-ben konkrétan akkori t-online internet számla. Most 2041.600Ft ot követel rajtam a végrehajtó. node a kérdéses időszakban amikor a szerződés kötése állítólag megtörtént a nevemre én külföldön tartózkodtam konkrétan egyiptomban ottt jártam egyetemre és a kinti tartóztodásomat igazolni is tudom dátumokra pontosan vízumokkal tartózkodási engedélyekkel. ráadásul a kérdéses lakcímen soha nem is laktam hivatalosan bejelentve sem. Többször kértem a telekomot hogy ha én kötöttem valóban szerződést akkor nyilván alíirtam, ugyan küldje már el nekem annak a szerződésnek a másolatát hogy láthassam a saját szememmel. a mai napig nem küldték meg. igy fogalmam sincs kinek minek a tartozásást követelik rajtam. zár alá vették a folyószámlámat is 35napra. Lehet e ilyen esetben perelni személyes adatokkal való visszaélés miatt illletva okirat hamisitás miatt ugyanis valóban konkrétan igazolni tudom hogy nem tartózkodtam magyarországon. mi tudok ilyen esetben tenni? Köszönöm a választ elpre is.

Burn Out # 2018.05.06. 16:49

ez már most bukott ügynek látszik.... :D

gerbera317 # 2018.05.06. 14:46

Olvasd el azt a közjegyzői iratot újból, de egy kicsit l a s s a b b a n , és utána fuss neki a kérdésnek még egyszer.

Ismi # 2018.05.04. 14:20

Szeretnék segítséget kérni a tekintetben hogy van egy Telekomos számlatartozásom amit most eladtak egy közjegyzőnek és tőle most jött a levél hogy fizessem ki vagy ha nem akkor bíróságra viszi az ügyet, azt nem értem hogy a Telekom hogy adhatja el az én tartozásomat egy 3.félnek tekintve hogy ezek az én magán adataim és így hogy lehetséges ez az egész eljárás mi a teendő vele?
köszönöm