Hanyagul elvégzett munka


liera # 2018.09.23. 19:02

Köszönöm a válaszokat, mindenképpen beszámolok a fejleményekről.

SolnesM # 2018.09.23. 13:28

Tudom, hogy manapság mindenki mindenkit feljelenthet,
Van benne valami. Alapvető jog a feljelentés... csakhogy azt legtöbbször nem veszik komolyan.

lajcsó # 2018.09.23. 11:19

"de azt is kétlem, hogy azon látszana valami."
Jogosan kétled. Nagyon profi (IP) kamera kell ahhoz, hogy másik fél tudja bizonyítani az állítását.

drbjozsef # 2018.09.22. 20:17

ugyan mar, szamla nelkul fusizik, aztan pereskedik? Nem valoszinu, nagyon nem, de ha esetleg megis mindent neki kell bizonyitania, en el nem tudok kepzelni olyan videofelvetelt, amin ilyesmik latszanak. En nem izgulnek.

liera # 2018.09.22. 15:43

Azt mondta, hogy most jött haza a gyereke, és hogy ő nem ért hozzá ezért nem tudta eddig megnézni.Bár azt sem mondta, hogy van felvétel, de azt is kétlem, hogy azon látszana valami. Mielőtt elvittük a kocsit mi lefényképeztük, azon a felvételen még a légypiszok is látszik, de sérülés nem.

alfateam # 2018.09.22. 13:53

és milyen per lesz?
Se-milyen, nyugi, csak próbálkozik. Ha lenne felvétel azt megnézte volna mielőtt visszaadta a pénzt

liera # 2018.09.22. 13:42

Sziasztok,
Két hete elvittük az autónkat egy alapos külső belső takarításra polírozásra. Amikor készen lett itthon vettük észre, hogy olyan sérüllsek vannak az autón amik előtte nem voltak rajta, és a polírozás is csak ímmel-ámmal történt. ( záráskor jöttünk el) Azonnal telefonáltunk a műhelybe, majd másnap személyesen is megnézte a tulaj, majd szóban megállapodtunk, hogy mindkét fél elégedett legyen. Felajánlotta, hogy a polírozás árát visszaadja, vagy kijavíttatja a hibát. A pénzt kértük vissza amit vissza is adott néhány napja.
Ma telefonált, hogy talált egy kamerafelvételt ami bizonyítja, hogy a sérülés nem volt az autón amikor elhoztuk, és ha nem küldjük vissza a pénzt amit visszaadott akkor feljelent bennünket. Mondtuk, hogy megnéznénk a felvételt, de azt mondta nincs otthon. Számla és papír sincs az elvégzett munkáról.
Tudom, hogy manapság mindenki mindenkit feljelenthet, ha megteszi mi miatt teheti, és milyen per lesz? Polgári?