elkövettem valamit?


Benccce (törölt felhasználó) # 2008.07.12. 11:57

Én is valahogy így gondolom, mindenféle hátsó szándék nélkül. Azóta egyébként meglepő fordulatot vett a dolog, mert egy viszonylag behatárolt közösség látogatja a nudista partszakaszt, és mióta megfenyegettem a két ürgét, hogy ők is a tó közepén landolnak, ha hozzá mernek nyúlni a gépemhez, azóta kifejezetten örülnek nekem, és megkértek, hogy úgymond tartsak rendet, figyeljek, mert elszaporodtak a lopások a parton, és nemrég is 5 kisebbségi jött be és erősen nézegették az emberek holmijait. Ekkor meg hirtelen 10-en futottak oda hozzám, hogy fotózzam le őket, hogy legyen bizonyíték, na meg hogy lehetőleg valahogy tessékeljem ki őket onnan. Sikerült :-)
Úgyhogy most nemtom a feljelentéssel mi a helyzet, de azóta a kutyát nem érdekli, hogy van-e fényképgép a kezemben, és kifejezetten örülnek nekem. Nahát .. Miket ér meg az ember ... :-)
Ezennel lehet, hogy akkor jogi vonatkozása véget is ért a topicnak ? ... ha csak a feljelentés miatt nem kapok valami papírt. Egyelőre akkor viszont okafogyottá vált e témán vitatkozni.
Bence