felmondott diákhitel APEH behajtása


drbjozsef # 2017.06.22. 09:58

tundediana,

Nem.

Ha már tiltják, akkor az végrehajtás, a diákhitel adók módjára behajtható tartozás, vagyis a NAV minden olyan járandóságodat is a tartozásoddal szembeállíthatja - értsd : nem fizeti ki, hanem levonja a tartozásodból -, amelyek amúgy járnának neked.

Nincs erre jogorvoslat : ez jogszerű.

tundediana0111 # 2017.06.22. 09:30

Segítséget kérek! Dh tartozásom van. A fizetésemből szépen tiltják. Ma kellett volna utalni 5évre visszamenőleg az adókedvezményem, erre közlik, hogy lekapta a Dh.!!!
Kérdésem, jogilag vissza tudom kérni ezt az összeget?
Többször írtam a Dh-nek de semmi választ nem kaptam!
Már ott tartok, hogy jogi utra viszem!
Kérem segítsenek!

tundediana0111@gmail.com

végtelen # 2011.06.02. 13:47

Segítség újra!
Újra segítséget szeretnék kérni. Másik fórumban kaptam válaszokat, közben intézkedni is elkezdtem, de most ott tartok, végképp nem tudom mitévő legyek és nem értek már semmit.
Ide másolom a másik fórom linkjét, minden kedves hozzáértőt, szakértőt nagyon szépen kérek ha van ideje olvasson el, és ha bármi tanáccsal tud, akkor írjon.
Köszönöm!

http://www.jogiforum.hu/forum/23/28170#…es6dAt

végtelen # 2011.05.31. 10:15

nem tudom jó helyen kértem-e segítséget, de kérnék itt is minden kedves jogászt és hozzáértőt, segítsen! felmondott diákhitel behajtásáról van szó, APEH 3 éve tiltja fizetésből + adóbevallás utáni visszatérítéseket is visszatartotta a köztartozássá átminősült diákhitel tartozás kiegyenlítésre, még egy év volna hátra és lejárna a letiltás, a tartozás, erre DH központ küldött minap egy érdekes levelet, fizetési felszólítást. Ide másolom a teljes történetet, kérem aki tud adjon tanácsot, segítsen, lehetséges az, hogy egyszerre behajtanak , közben újra követelnek és újra behajtást kérnek egy és ugyanazon tartozást illetően???

http://www.jogiforum.hu/forum/23/28170#…

Minden segítő hozzászólást köszönök!