Orvos / ok / perelése


stella33 # 2015.04.27. 09:08

Tisztelt ügyvéd Úr!

1999 óta kezelnek paranoid skizofréniával. Érdeklődni szeretnék, hogy először is: KI lehet e kerülni a pszichiátriai kezelés alól?
Valamint: 2009-ben teherbe estem és a hatodik hónapban elvette az orvosom a gyógyszeremet, amikor is pszichiátriára kerültem. Ott megaláztak, rám ütöttek. /terhesen./ Egyébként is egy hatalmas adag gyógyszert szedtem, állítólag nem is lehet annyit adni a betegeknek.
Végső soron,most ugyanabból a gyógyszerből egy szemet szedek, az akkori négy helyett, plusz még egy komoly erős feszültségoldót is írt az akkori orvosom.
Kérdésem arra irányulna, hogy lehetséges e ezzel a diagnózissal gyógyszeres kezelés nélkül élnem, hiszen én úgy érzem, hogy szükségtelen a kezelés.
Valamint perelhető e valaki az akkori ügy miatt ennyi év után? A helyzet az, hogy mindenhol megaláztatások érnek, és megbélyegeznek, valamint nem vagyok képes azóta sem feldolgozni a történteket. Másrészről a szülészeten ennek olyan feneket kerítettek, hogy azt hittem elveszik a gyermekemet és nem értem az okát, hiszen teljes mértékig beszámítható vagyok,nem állok gondnokság alatt.