közös kisajétitésa???


nanemaaa # 2017.01.03. 08:11

Amiket leírtál, abból kb látható, hogy nem lesz egyszerű a válás. Javasolom, hogy mindenképpen fogadj egy ügyvédet. Ő majd segít, mert a bírósági eljárás során még számtalan előre nem látható problémával is lehet számolni.

mamaszita70 # 2017.01.01. 09:33

T fórumozok férjemmel 6 éve kölcsönt vettűnk fel .Azóta rendkívül megromlott a kapcsolatunk ,elhidegültünk kűlönváltunk. A kölcsönből a férjem vásárolt mindent ami azóta is az ű tulajdonaként kezel. Közös házunkról lemondtam a gyerekeim javára. Mivel kiskorúak voltak minden jog a férjemé lett.az eladáskor megegyeztünk minden terhet kölcsönt kifizet igy egyeztem bele a lemondásról.Minden közöst a férjem magának jelentett ki Nemrég Jelezte hogy a vallás nem lesz egyszerű mert ezzel keresztbe fog tenni nekem,ugyanis a bank felszólította a fizetésre majd átadta egy behajtó cégnek..Tehát becsapott nem fizette ki az eladásból a felvett kölcsönt.Pedig közel 5000000ft ról mondtam le ezért.Becsapott a ház vételárával is sokkal többet kapott érte mint amit mondott.Tehát félre vezetett becsapott.tudom hogy nem rossz az anyagi helyzete milliós terepjáró motor stb,tehát szándékosságot látok benne.tudja hogy kell ugy aklakitani mindent hogy ő mossa kezeit.
mire számithatok védekezhetek e valahogy követelhetek e valamit abból amit vett s amiért nem fizetett a bank felé???mert akkor fizetek de kérem mindennek a felét.
köszönettel Kriszta