Vállalkozó jogi felelősségre vonása


polgar # 2017.04.20. 18:13

Viharkárnak nem nevezném mert azokat a palákat szedi fel a szél amiket most csavaroztak le. Tény hogy a szél de a tróger munka eredménye.

alfateam # 2017.04.20. 18:01

helyreállították amit most a szél elég szépen megkezdett. Mit tudok ilyen esetben tenni, mert vele már nem szeretném megjavíttatni de a költségeket szeretném a tróger vállalkozóra terhelni.
Mit, a viharkárt ?!

polgar # 2017.04.20. 17:49

Tisztelt Fórumozók!

Megbíztam egy építési vállalkozót, egy kémény átépítéssel. Munka közben kaptam pár számlát (gépbérlés, anyagköltség ...), melyet szépen kifizettem. A munka elvégzését kifizettem de a fennmaradt összegről egyenlőre számlát még nem kaptam. A probléma az lenne, hogy a tetőt is meg kellett bontani, helyreállították amit most a szél elég szépen megkezdett. Mit tudok ilyen esetben tenni, mert vele már nem szeretném megjavíttatni de a költségeket szeretném a tróger vállalkozóra terhelni. Hová fordulhatok ebben az esetben, mert ugye csak "részszámlák" vannak amik ugye a vállalkozó nevére vannak kiállítva, az én nevem nem szerepel rajta.Ez az így jártam kategória vagy fordulhatok valahová. A munka 2017.04.09 lett a vállalkozó által befejezettnek tekintve.