Fórum segítségkérés régebbi elöl     új hozzászólás


Társasházi illemszabályok

F. Laca # e-mail 2017.11.17. 07:41

Mit tehetnénk a hangoskodó szülők ellen

Nagyon egyszerű!

Általában minden kerületben van az önkormányzatnak Szabálysértési Osztálya - oda egyszer bemész és simán feljelented őket.
Aztán - majd talán a huszadik komoly pénzbüntetésükre csak oda kezdenek figyelmi magukra.

Aki pedig jó sok ilyet gyűjt össze, az általában elesik a szociális segélyektől (ha egyáltalán van neki), mivel azt a be nem fizetéseik okán tovább sosem folyósítják!

drbjozsef # e-mail 2017.11.17. 07:23

Te például mivel tartatnád be, ha nyilvánvalóan és rendszeresen leszarnák? Mondjuk egy tripla közös költség megszavazás, vagy egyből szilánkosra vernéd a fejét egy tömör vascsővel?

alfateam # e-mail 2017.11.16. 13:27

Házirend! Biztosan van kifüggesztve a lápcsőházban.
Ennek betartartatása a Lakásszövetkezet elnökének a feladata.

Gabócza # e-mail 2017.11.16. 13:20

Kedves Alfateam!
Köszönöm a választ! Bízom benne, hogy valóban történik valami a gyerekekért.
De sajnos nem kaptam választ arra, hogy mint társasházban együtt lakókra milyen illemszabályok vonatkoznak? Van e lehetőség arra, hogy ezt a kedves családot valahogy elköltöztessük és vissza álljon a béke a lépcsőházban?!

alfateam # e-mail 2017.11.14. 18:39

.„ Gyámügy: Egy hete válaszra várunk tőlük.
Már mozgósította a családsegítőt, megy az adatgyűjtés.
Iskola, óvoda, gyermekorvos és ha indokolt be is fog avatkozni de veled nem közli.

Gabócza # e-mail 2017.11.14. 18:12

Tisztelt Fórumozók!
A következő történetre szeretnék segítséget kérni és megoldást találni:
10 lépcsőházas panel társasház egyik lépcsőházában 23 lakó " élvezi" egy öt tagú család mindennapjait.Nagy valószínűséggel alkoholista szülök folyamatos veszekedése, verekedése, hangoskodása a három gyerek sikoltozásával, zokogásával, (nem kizárt, hogy) verésével kiegészített hangorkánt kénytelenek a lakók minden reggel és este hallgatni tehetetlenül. Rendőrségnek jeleztük. Válasz: "amíg vér nem folyik nem tehetünk semmit". Lakásszövetkezet elnöke : " nem tudom mit csinálhatnék". Gyámügy: Egy hete válaszra várunk tőlük.
Mit tehetnénk a hangoskodó szülők ellen és a valószínű többször is bántalmazott gyerekek védelmében? Valamint a lakók ( sok nyugdíjas és sok kisgyerekes család ) hogy élhetne ismét békében és csendes társasházi körülmények között mint régen a család beköltözése előtt?
Köszönöm: Gabocza