Egyéves az új Polgári Perrendtartás - Lehetőségeket vagy akadályokat teremt az új törvény? - Szakértők válaszolnak | Budapest, 2019. február 8. péntek | Regisztráljon most!

Fórum segítségkérés régebbi elöl     új hozzászólás


Erzsébet kártya

Rexor # e-mail 2018.01.02. 15:13

Ebben a munkáltató tud segíteni (ha akar átutalhatja mégegyszer a férjednek - persze valakinek be kell vállalnia az adó és járulékterheket is).

vacsa #   2017.12.28. 18:56

Férjem elveszítette Erzsébet kártyáját, így 12.22-én letiltattuk, majd jeleztük a munkáltatónak, aki megrendelte az új kártyát. Viszont 12.31-én lejár rajta lévő összeg felhasználási ideje. A munkáltató annyit közölt, hogy számukra az EK kibocsájtója 2-3 hónapon belül visszautalja az összeget, de hogy férjem megkapja-e, arról semmit sem tudott.
E-mailt küldtem az EK központnak, kérdezve hogy mi a teendő, válaszul egy sablonlevél jött arról hogy hogy kell letiltani, meg új kártyát rendelni. Természetesen levelemben benne volt hogy ezen már túl vagyunk. A valódi kérdésen simán átugrottak.
Van valakinek ötlete hogy kihez fordulhatunk? Olvastam hogy a papír alapút lehetett hosszabbíttatni, de a kártyáról semmi infó.