Fedezetlenségi díj?


Atis77 # 2016.11.29. 02:46

Amennyien nem forgalomban nem jogos. Velem is eljátszották. Forgalomból ideiglenesen kivont autót vásároltam motorhibásan. Motorcsere után kezdtem meg az átírási procedúrát biztosítás kötést műszaki vizsgát. Jött a levél nekem is, de simán felhívtam őket hogy mire a díj mikor a kocsi nem volt forgalomban. Rögtön utána néztek, és elnézést kértek, küldték az új kötvényt, és a számlát fedezetlenségi díj nélkül.

BSándor # 2016.11.28. 09:49

Külföldről /Németország/ behozott autó esetében,ami rendszámnélkül érkezett,magyar inportőrön keresztül,az adásvételi szerződés dátuma,és az üzembe helyezés dátuma között eltelt két hétre jogosan számolt-e fel Mabisz díjat a biztosító utólag? /Az autó sem műszaki vizsgával,sem forgalmi rendszámmal nem rendelkezett/ ,a köztes két hét alatt,a vizsgára való felkészítés,bejelentés történt. A vizsga állomásra Próba rendszámmal közlekedett, aminek biztosítása van.Előre is köszönöm megtisztelő válaszukat.


Külföldr?l /Németország/ behozott autó esetében,ami rendszámnélkül érkezett,magyar inport?rön keresztül,az adásvételi szerz?dés dátuma,és az