Vagyonjogi vita, zsarolás, gyermekelidegenítés


ObudaFan # 2018.05.21. 17:13

Ennek a feltételeit e-mailben tudjuk megbeszélni.

Tibi2 # 2018.05.20. 16:12

T. ObudaFan!

Szívesen megmutatnám Önnek a két szakvéleményt, de ehhez személyesen kellene találkoznunk.
Azután, ha Ön is úgy ítélné meg hogy esetleg esélyes lenne a bíróság előtt mint bizonyíték, akkor önt bíznám meg, persze csak akkor ha elvállalná, hogy a perben képviseljen a bíróságon. Megbeszélhetnénk az anyagiakat is!

Megkereshetem Önt ezzel?

Tibor2

ObudaFan # 2018.05.20. 15:05

Szerintem ez bizonyítéknak még kevés, de persze látni kellene a szakvéleményeket.

Tibi2 # 2018.05.19. 18:57

Tisztelt ObudaFan!

Beleírjam a bíróságra beadandó kereset levelembe az indítékokat, az elidegenítők indítékait? Az okokat, ami tulajdonképpen elindította az elidegenítők mocskos tetteit.

Tibi2 # 2018.05.19. 15:53

Tisztelt Obudafan!

Ami a tarsolyomban van, az kettő darab hivatalos egyesített pszichiátriai szakvélemény, amelyben a gyermekemet nyilatkoztatták. A kettő pszichiátriai vizsgálat között 9 hónap telt el és érdekes különbségeket mutatnak. Ugyanaz a vizsgálandó gyermek és a szakértő is.

Az első vizsgálatban apára nézve csak pozitív dolgokat említett a gyermek, ami miatt pozitív gyermek-apa kapcsolatot állapított meg a pszichiáter szakértő. Apa bántalmazást nem említett a gyermek.

A második vizsgálatban gyermekem ugyanarra az időszakra vonatkozóan bántalmazó apukáról számolt be. Vagyis az első gyermeknyilatkozattal szöges ellentétesen. Hogyan lehetséges ez? Nyilván úgy, hogy az egyik gyermeki nyilatkozat nem igaz. A szakértői ezek miatt ambivalens gyermek apa kapcsolatot állapított meg.

Ezeken kívül, további gyermeki nyilatkozatokban az apára terhelő történeteket mesélt el. Ez bizonyítottan nem igaz, csupán az apa lejáratását szolgálta. A gyermek megnevezte ezeket a személyeket is, vagyis az elidegenítő személyét is.

A sorozatban bekövetkezett láthatás akadályoztatása is bizonyított, hiszen a láthatások idejére (páros hét péntek 18:00) mindig rendőri intézkedést kértem, amivel a láthatás idejére történő apai megjelenést igazoltam.

A fenti három bizonyítékokkal van esély sikeresen sérelemdíjra perelni? Volt apósom, anyósom és a lányuk (volt feleségen) elleni perlés lenne.

Köszönöm a választ!

ObudaFan # 2018.05.18. 14:02

A gyermek elidegenítése kapcsán nem zárnám ki, hogy sikeresen lehet sérelemdíjra perelni, de könnyű dolgod nem lesz.

Tibi2 # 2018.05.18. 05:12

Tisztelt Fórumozók!

Indíthatok-e pert a volt apósom, anyósom ellen akik a következőket tették és teszik jelenleg is.

Volt feleségem anyagi értelemben nem igazán jött ki jól a házasságunkból.
Emiatt, válaszadásképpen volt apósom és anyósom a kisebbik gyermekemet elidegenítették, gyakorlatilag a kapcsolatomat a gyermekemmel kivégezték.

Korábban kértek tőlem pénzt, de én ezt visszautasítottam. Elküldtem őket a bankhoz, hogy ott vegyenek fel hitelt. Konkrétan ezért nem fenyegettek meg ,,ha nem adok akkor ez meg az lesz", helyette szavak nélkül megzsaroltak, a gyermekem elidegenítésével bosszulják ezt meg. A gyermekemet bevonva a zsarolásba.
Pl. láthatás maximális akadályoztatása, ajándékok visszautasítása, stb, stb. Ezeket tapasztalom sorozatosan.

Milyen jogcímen pereskedjek? Zsarolás, gyermek ellennevelés, elidegenítés?

Köszönöm a választ!