Pénz kivétele az Emgoldex - ből


eric financee # 2017.11.08. 02:58

Szüksége van projekt, befektetési, személyi kölcsönökre, üzleti kölcsönökre, lakáshitelekre, diákhitelekre, konszolidációs kölcsönökre és kölcsönökre nyújtott kölcsönökre? akik szeretnének hitelt vállalni, vegye fel velünk a kapcsolatot ma (ericfinancee@gmail.com vagy ericfinancee@outlook.com) vagy látogasson el honlapunkra ericfinancee.wixsite.com/ericfinance és kapja meg a kölcsönt ma.

páternoszter # 2014.06.14. 12:20

Facebook/mgkarosultak

Conan8825 # 2013.06.22. 07:09

Engem is megtaláltak anno az ezzel a lehetőséggel. A gond sohasem a rendszerrel van ,hanem az emberi laikussággal.Azért mondom ezt ,mert aki ilyen területen nem mozgot soha annak roppant kecsegtető ajánlat. Ez mindenkinek lehet így egy tanuló pénz. A cégre visszatérve, miután megkerestek és elmodták miről van szó közöltem hogy másnap jöjjenek vissza,mert sok olyan dolgot mondtak ami már alapból gyanus volt. Pl. Ki a cég tulajdonosa. Nem tudták a választ, sőt még neten sem találtam meg. A másik hogy pereskedés esetén dubaiba kell kimenni. Nah mondom szép.Ráadásul dubai címen abban az irodaházban abban az irodában másik 3 cég is bevolt jegyezve. Németországi cég valami kis bukovári kft lehet. ha lementek streetview megnézni a cím alapján ami fel van tüntetve ,nem egy irodaház lesz hanem egy társasház. Hát mondom ez már gáz.Plusz nincs magyar kirendeltség,ahová lehetne fordulni. Az utolsó ami nem tetszett az egészben, hogy azt mondták gyors pénzszerzés, gyorsan meglehet gazdagodni. Az ilyet nem szeretem alapból, mert az sohasem tiszteséges. A lényeg ,hogy ha bent ragadt a pénze valakinek, arra már ne is számítson, hacsak nem akar kimenni Dubaiba pereskedni, ugyebár ezt okosan kitalálták,mert az nem tartozik az eu-hoz. Max a németországi kis bukovári kft ellen lehet fordulni. Hátha rajtuk keresztül betudjátok vasalni. Jó tanács, ha valami ilyesmivel meg is keresnek bárkit , mint pénz csinálási lehetőség, alaposan járjon mindenki utána, ha nem tudja mire figyeljen, akkor keressen egy arra kompetes személyt aki tudd neki segíteni. Vagy akár normális megbízható oldalakon ahol kifejezetten ezzel a témával foglalkoznak. Hozzáteszem zárószóként, ha nem lett volna tapasztalatom ilyen területen, minden bizonyal én is ugyan ugy belevágtam volna.....

arika62 # 2013.05.17. 08:23

Sziasztok. Én is 2011- ben léptem be az Emgoldex be.
Vártam a csodát,várhattam ha nem dolgozik benne senki nem lehet várni semmit.
Találtam egy olyan embert aki mellett megtanulom mikor mit kell tenni és végig csinálom.Segítenem kell azoknak akiket be vittem.Nem vesz el a pénzünk ,két hét múlva többet tudok és megosztom.

Adrienn01 # 2013.05.14. 09:39

Itt ebben az esetben nem feltétlenül arról van szó, hogy hiszünk-e ebben, hiszen azok, akik anyagilag beszálltak ebbe az üzletbe, azok előtt szerintem mind-mind volt egy olyan ember, aki már itt anyagilag nyert. Maga az üzlet felépítése még nem is lenne rossz, hiszen a rendszer úgy van megalkotva, hogy a sok-sok belépő és bent lévők pénzéből órák alatt megteremtik mindenkinek a maga 7000 euróját. Óriási üzletről van szó. Itt inkább az a baj, hogy magára hagyják az embert és emiatt gondoljuk sokan azt, hogy ide is csak addig kellettünk, amíg befizettünk. Nekem személy szerint sokat jelentene, ha a cég figyelne és legalább időnként hallatná a hangját, vagy tenne valami lépéseket, hogy segítsen. Én ennél többet vártam egy német cégtől.

porcmistrec # 2013.04.30. 18:32

azon csodálkozom, hogy ilyenket ma is van aki elhisz, oda meg, ahol ugyan nem ígérnek ekkora hozamot, de mondjuk azt megadják, nem rakják a pénzt, mert a smafu

Adrienn01 # 2013.04.30. 09:33

Sziasztok!
Igen, nekem is az a problémám, hogy amikor 2010-ben elkezdtem, akkor viszonylag gyorsan meglett a két embererem akikkel el is kezdtünk dolgozni, aztán elapadt a kedvük, ahogy múlt az idő. Sajnos az asztalon két pozíciónak van meg a két embere, a többiek nem csinálnak semmit.
Én még az elején nagyon aktív voltam és naponta jártam az üzlettel az ismerősöket, ismeretleneket, de az azóta eltelt több mint egy év nagyon sok idő. Sajnos ma már annyira hiteltelen az egész üzlet, hogy nem tudok vele foglalkozni. Hiszen az első kérdések között van, hogy "És te mikor kezdted és mennyit vettél már ki?" Úgyhogy én már nem fogok senkit hülyíteni azzal, hogy milyen jó üzlet, mert számomra nem az.
Én azt gondolom, hogy a cég igazán segíthetne azokon, akik teljesítették a feltételeket - ergo befizették a pénzt, meghozták az embereket -, hogy összevonja az álló asztalokat és kihajítaná azokat, akik semmit nem csináltak. És így legalább haladna valamennyire az, aki tett az üzletért. De ez csak egy meglátás, sajnos az üzlet nem ilyen, és ezért fog ez a cég is hamarabb meghalni, mint gondolná.

Piszczek # 2013.04.26. 07:57

Sziasztok,

A szabályzatban minden le van írva részletesen. Mindenki foglalót fizetett be egy 7000 euró értékű aranyrendelésre. És mint tudjuk, a foglaló feltételekhez kötött, amik szintén le vannak írva a szabályzatban, hogy miknek kell megfelelni ahhoz, hogy valaki jutalmazásban részesülhessen.

Ha ezeket nem teljesíti, akkor elbukta a foglaló összeget, ahogyan ez bármilyen más ügylet esetében is normális, autóvásárlás, ingatlan stb.

Sőt, a társaság még kivételt is tesz 3 esetben:

  1. Visszaadja a foglaló teljes összegét 14 napon belül.
  2. A foglaló összegéért vásárol befektetési aranyat, ha még az első szinten van valaki a struktúrában (azaz vizuálisan nézve legfelül).
  3. Ha végigmentél a programon, de nem hoztál partnert, akkor a 2. pontnak megfelelően jár el szintén.

Ha olyan struktúrába pottyantál, ahol nem dolgoznak, az a Te problémád, vagy beszéld meg azzal, aki behozott. Vagy azokkal, akiket Te behoztál és azok miért nem dolgoznak és miattuk (is) áll a rendszer.

Mi a mai napig csináljuk, persze korrekt módon, az egész szabályzattal szembesítve a partnereket, és természetesen kihangsúlyozva, hogy ide is csak olyan pénzt szabad betenni, aminek az átmeneti hiánya nem okoz problémát, nem feltétele a megélhetésnek. De ugyanez igaz, ha valaki tőzsdére szán egy kis pénzt, egyéb megtakarítási programokra, vagy biztosításra, vagy neadjisten ciprusi bankbetétbe.

Üdv

Adrienn01 # 2013.04.18. 12:11

Üdv Mindenkinek!
Magam is 2010 novemberében léptem be ebbe a rendszerbe. Visszanézve úgy gondolom, hogy abban az időben volt a legnagyobb itt Magyarországon az aktivitásuk a már rendszerben lévőknek. Először egy kisebb irodában vártak a XIII. kerületben, majd miután "kinőtték" magukat átköltöztek a Róbert Károly körútra egy nagyobb irodaházba, valamint a Mamutban is naponta voltak előadások. Nem egyen vettem részt, valamint aki hívott eme üzleti lehetőségbe ismerősöm, ő maga már kapott pénzt érte. Ergo hiteles volt számomra.
Aztán regisztráltam, rendben átutaltam az 540 eurót, hoztam két embert a rendszerbe és megállt minden. Azóta itt tartunk. Az elején még mind a cég honlapja, mint az az oldal, amit a magyar üzemeltetők csináltak még időnként válaszoltak a kérdésemre, de hónapok óta semmi. Ebben az a bosszantó, hogy arra nem veszik a fáradságot, hogy legalább magyarázkodjanak, egész egyszerűen nem foglalkoznak senkivel.
Sajnos én olyan pénzt fektettem be, amire akkor is már szükségem lett volna, úgyhogy nagyon hiányzik a családi kasszából és szeretném mindenképpen visszakapni.
Én is szívesen tennék azért, hogy mi, azok az emberek, akiknek a pénzét használják már több mint egy éve, valahogy visszakapjuk amit befektettünk.
A szerződést elolvasva, sajnos miután ez egy internetes kereskedés (jó védekezés) ezért amikor befektettünk, automatikusan elfogadtuk azt a feltételt, hogy csak abban az esetben jár pénz, ha kifutunk az asztalról. De hátha valaki jogilag találna valami kiskaput arra vonatkozóan, hogy amennyiben fennáll a piramis játék lehetősége, úgy a céget kötelezzék arra, hogy kártalanítsa a befektetőket.
Még nem jutottam el odáig, hogy egy ügyvéddel megnézessem, de már ott tartok.
Ha esetleg valaki ezt már megtette, kérem, hogy írja le az információt, amit kapott, és én is megteszem, amint lesz válasz a kérdésemre.
Addig is kitartás és én bízom benne, hogy ennek még nincs vége és pozitívan szállhatunk ki az ügyletből.
Sziasztok, Adrienn

Padre6 # 2013.03.05. 17:21

Üdvözlök Mindenkit !

Elolvasva a előttem szólókat,én is leírnám a tapasztalatomat. 2010.novemberében egy akkoriban valóvilág showban szereplő ismerősöm felkeresett azzal,hogy kb. 2-4 hét alatt tudok a rendszerből kivenni pénzt,minimális befektetett összeggel.A felvázolása után,hirtelen felindulásból (legnagyobb sajnálatomra) ,hogy lerövidítsem és megkönnyítsem a dolgomat,mindjárt 3 pozíciót vásároltam,540 euro/darab áron. Azaz 1620 eurot kifizettem neki készpénzben.Hát azóta sem mozdult semmit a piramisomban egyik emberkém se,tehát kicsivel több,mint 2 év után is csak ül a pénzem ebben a pilótajátékban.Aki belevitt nem igazán mond semmit,csak,hogy várjak még,meg hasonló ígérgetések...Kérdezném tőletek,hogy van-e valaki,akinek esetleg olyan ötlete,tapasztalata,vagy bármi jó tanácsa lenne,hogy hogyan tudnám,akár veszteséggel visszaszerezni a pénzemet?

Előre is köszönöm,hogy elolvastátok a történetem illetve a segítségeteket is.

Üdv.,
András

hintapalinta # 2013.02.08. 14:42

kedves sorstársak...
sikerült a kilépés ügyében valakinek valamit elérni?
én is ebben a cipőben járok, kilépésnél félrebeszélés, meg miegyéb, pénz ablakban...
teljesen mást ígértek, valóban pilótajáték? ha az nem lehet jogi lépéseket tenni?

kovacsdiana # 2012.11.12. 11:31

Közben írtam nekik is egy e-mailt és a beléptető fazonnak is, amiben megemlítettem azt, hogy az ügyvédem mondta, hogy kérjem vissza a pénzt, és hogy mi ennek a hivatalos módja, máris visszajeleztek, nagyon előzékenyen...remélem sikerül.

luck-666 # 2012.11.12. 11:13

annál is inkább, hogy mint említettem a legtöbb ember ezt teszi, és szerintem legnagyobb részben erre játszanak.

ezért s csinálják/csinálták viszonylag kis összeggekkel 25-400-1200€

luck-666 # 2012.11.12. 11:05

Ez a cég létezik még?

esetleg egy ügyvédi felszólítást pl. megérne-e az ügy.”” ez is pénzbe fog kerülni

ha létezik,a szerződés szerint kérjétek a visszavásárlást,

utána tehettek feljelentést,de sok jóra ne számítsatok

kovacsdiana # 2012.11.12. 11:01

Vele, és ezáltal a céggel is.

luck-666 # 2012.11.12. 10:57

Én arra lennék kíváncsi, hogy, mivel, amikor megkerestük a beléptető fazont, csak a mismásolást ment, esetleg egy ügyvédi felszólítást pl. megérne-e az ügy.

Kivel szerződtetek? vele vagy a céggel?

kovacsdiana # 2012.11.12. 10:53

Tulajdonképpen a lényeg, az lenne, hogy elviekben garantálják azt, hogy kiszállhatsz és visszakapod a pénzed, azt pedig több dokumentum is bizonyítja, hogy ez az összeg befizetésre került. Azt nem tudom, hogy nekifogjak-e a hercehurcának vagy sem...de egyre inkább afelé hajlok, hogy egy próbát megér. Nem hiszem, hogy az lenne a jó, hogy hagyom veszni és meg sem próbálom kivenni a pénzt, annál is inkább, hogy mint említettem a legtöbb ember ezt teszi, és szerintem legnagyobb részben erre játszanak.

luck-666 # 2012.11.12. 10:40

valószínűleg a céggel kötöttetek valamilyen szerződést,nem a titeket maga alá begyűjtővel

kovacsdiana # 2012.11.12. 10:30

Igenigen! Ezen már túl vagyok. Én arra lennék kíváncsi, hogy, mivel, amikor megkerestük a beléptető fazont, csak a mismásolást ment, esetleg egy ügyvédi felszólítást pl. megérne-e az ügy. Ugyanis azt hiszem, a legtöbb esetben arra megy ki a játék, hogy az emberek nem mennek utána a pénzüknek.

luck-666 # 2012.11.12. 10:05

Ha beírod a cég nevét a gugliba,rögtön választ is kapsz!

Szerencsétek,hogy "csak" a 400€-s befektetést választottátok

kovacsdiana # 2012.11.12. 09:31

Üdv.!
A párom egy évvel ezelőtt egyik barátja révén befektetett egy kb. 100.000 forintnyi összeget az Emgoldex nevű pilótajátékos cégbe. Miután rájöttek, hogy kb. miről szól a dolog szerették volna kivenni a pénzüket, természetesen ez mindenféle akadályba ütközött. A tag, aki beléptette őket már nem veszi fel a telefont stb...egy darabig sajnos hagyták a dolgot (közel egy évig) azonban a minap azt mondta a Párom, hogy ha ki tudom szedni a pénzt 60-40 arányban osztozhatunk. (kérdés, hogy mit gondol az arányok elosztásáról :D ) Elhatároztam, hogy utánajárok ennek, és amennyiben szükséges ügyvéddel is beszélek, de első körben megpróbálnám így...hátha valaki tud valami okosat mondani. Ezért kérem, hogy olyan emberek válaszoljanak, akik ismerik a céget, esetleg van tapasztalatuk is, mert a papírok, szerződés még nincs nálam, tehát egyenlőre még nem sok mindent tudok. Kérdéseim tehát: Van esély egyáltalán arra, hogy megkapjuk ezt a pénzt? Van arra jogalapunk, hogy visszaköveteljük? Köszönöm a segítséget!