Eos Faktor?


kaliber01 # 2013.02.11. 09:13

Henrietta5!

Sajnos rossz hírem van ha ezek egyszer valakinek megkaparintják a címét, tel. számát akkor annak küldözgetik a levelet, folyamatosan hivogatják én is ott csesztem el, hogy megadtam anno a tel.számom (szerencsére csak a vonalast) a harmadik, negyedik hívásuknál letettem a telefont, hogy nem érek rá azóta nem hívogatnak csak levelet küldenek van már vagy 10db(kétféle szöveg variációval), ha vissza olvasol az azért kiderül, nem úgy megy hogy "egyszer csak megjelenik a behajtó" hanem előtte közjegyző által tértivevényes levelet kell nekik küldeni ami után van két heted, hogy ellentmondással élj, (ilyenkor perré alakul át a követelés) és ott az EOS-nak kell(ene) bizonyítani, hogy milyen alapon követeli tőled az össszeget, egyébként 5év után elévül mindenféle pénzügyi követelés, tehát nálatok (ha tényleg 2005-ös az a követelés) fenyegetőzhet, de jogilag nem tud lépni semmit, sajnos rengetegen vannak akik bedőlnek ezeknek a fenyegetőzéseknek ebből él ez a cég??? és méghozzá hatalmas profitot termelnek.

Henrietta5 # 2013.02.09. 17:34

Sziasztok!

Lenne nekem is pár kérdésem az Eossal kapcsolatban.
Anyukám nem rég kapott tőlük egy levelet. Csak simán be lett dobva a posta ládába. Küldtek benne egy csekket húsz ezer valahány száz forintról. A feladónál sem név sem cím nem volt kitöltve a csekken. Az szerepelt a levélben, hogy az enonnál tartozása van és 3 napon belül fizesse be a tartozását különben behajtják. Anyukám felhívta őket, mert neki semmilyen tartozása sincs és ezt befizetett csekkekkel is tudja bizonyítani. Egy hölgy vette fel és normális hangnemben tudott vele beszélni. Akkor derült ki, hogy nem anyukám tartozik, hanem a testvére. Röviden: az anyukám anyukája otthonba került. Az ő házában lakik anyukám két fiú testvére (és az egyiknek a családja). Anyukám külön lakik (más településen) az apukámmal már nagyon régóta. A nagymamám háza (amiben a két testvér lakik), az a hármuk nevén van és még rajta van ugye a nagymamám haszonélvezeti joga ugye. Mondta a telefonba a hölgy, hogy ott tartoznak a pénzzel és az eon átadta nekik az ügyet. Azt tanácsolta anyukámnak, hogy vagy egyezzen meg a testvérével, hogy fizessék be, vagy anyukám fizesse be és perelje vissza tőlük. Ezután beszélt természetesen a testvéreivel. Ők fel is hívták a céget, hogy rendezik a tartozást. Erre tegnap este hatkor felhívta ez a drága cég és egy "úri" ember elkezdett fenyegetőzni, hogy márpedig fizesse be, mert különben behajtják rajta. Persze anyukám megkérdezte, hogy egyáltalán mikori tartozásról van szó. Kiderült, hogy valami 2005-öst követelnek tőle. Meg hogy honnan tudják a címét. Erre meg az volt a válasz, hogy kiderítették, hogy az apukája máe meghalt és hogy a 3-muk nevén van a lakás. (Azért anyukám megemlítette neki, hogy azt ne felejtsék el, hogy még az anyukája él. Még az apuka nevén van az óra, de már beadták a papírokat, hogy át legyen íratva, csak még nem történt meg) Tudják, hogy két külön helyen laknak (a testvérek és anyukám). Vagy fizetnek vagy egyszer csak megjelennek váratlanul és behajtanak. Anyukám most attól tart, hogy hozzá is kimehetnek. Az lenne a kérdésem, hogy ilyen esetben ugye ahhoz a házhoz mehetnek ki (már ha a testvére még sem fizetne), ahol a tartozás keletkezett? Ott van a villanyóra és ott keletkezett a tartozás. Csak mert gusztustalan módon beszéltek vele telefonon és akkor is erősködtek, hogy hozzá is kimehetnek. És egyszerűen nem lehetett az illetővel normálisan beszélni és megértetni vele, hogy ő külön címen lakik. Hozzátenném, hogy a testvérek is ilyen sima levelet kaptak. Arról jelenleg nincs tudomásom, hogy kaptak-e korábban más levelet is, hogy át adta az eon a tartozásást ennek a cégnek. De nagy vszínűséggel nem. Még az sem biztos, hogy valóban nincs befizetve a számla. Meg én igazából azt nem értem, hogy ha 2005-ben valóban nem lett volna befizetve akkor az most jut eszükbe?? Ilyen esetben nem felszólítások mennek és kikapcsolják? Na mindegy! Szerintetek ilyenkor mi történik? Továbbra is zaklathatják anyumékat? Anyukámnak baj van a szívével, nem lenne jó, hogy ez menne továbbra is!
Előre is köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!

Üdv:Heni

runningman # 2013.02.09. 11:28

Mondjuk adósság témában én vagyok a fehér holló, úgyhogy csak fossatok s fizessetek.

runningman # 2013.02.09. 11:23

Beszarok ezen a cégen :)

Édesanyám zaklatják évek óta az én jogos adósságom (néhány tízezer, külföldi multinál) miatt. Ő ki akarta volna fizetni, de megtiltottam neki, hogy nem teheti. Mondtam irányítsa őket hozzám, de nem, mert szeret elbeszélgetni a fiatalokkal akik hívják... Elbeszélget velük, nyugdíjas, heti 2x-3x, ha bunkó stílusban szólnak hozzá kinyomja a telefont, ha nincs kedve hozzájuk azt mondja küldjék már legyenek szívesek a fizetési meghagyást ha komolyan gondolják. De nem küldik, mert a degeneráltak rosszul dokumentálták le az eredeti tartozást, így kenhetik a hajukra az összes kitalált pluszköltséggel együtt. Egyébként is ritkán kockáztatják. Múltkor összeszámoltuk, kb olyan 40.000 Ft-ba lehet nekik csak a telefon. Eddig...

Nyilván a ránk költött telefonköltséget be kell hajtani, ha máson nem akkor szandrin ha hagyja magát :) Egyetértek tehát az eossal, hülyébbnél hülyébb szövegekkel próbálja csak beszedni a pénzt, mi vagyunk a buták ha bedőlünk...

Tényleg alig várom már az fmh-t :) mérjük össze erőinket.

Állítólag valaki olyan indokokat mond, hogy most épp síel Ausztriában ne zavarják már ilyen piszlicsáré dolgokkal. Vagy épp most vette meg a plazmatévét, kipróbálás közben nem tud odafigyelni...

runningman # 2013.02.09. 11:01

tyavi,

szerintem ingatlan elajándékozása nem jó ötlet ha a tulajdonosnak tartozása van, még tán fedezetelvonásnak minősíthetik és a hitelező kielégítést nyerhet (végrehajtás alá vonhatja) az elajándékozott ingatlant.

Fedezetelvonás témában van néhány tanulmány a neten, érdemes azokat elolvasgatni, megérteni, utána ügyvéddel egyezkedni, hogy még véletlenül se legyen belőle bukta. (Nem mintha az ügyvédek többsége ne értene hozzá, de az adós a saját viszonyait, kötelezettségeit talán jobban ismeri mint sz ügyvédje)

turbo71 # 2013.02.09. 10:51

szandri! olvassvissza egy kicsit nagyjábol körvonalazodni fog ez a szuper cég müködése . igy azt tanácsolom nyugodj meg ! telon meg beszélj ugy velük ahogy kell tehát olyan stilusban ahigy ök. . kitartás abba fog maradni.

szandri # 2013.02.08. 11:28

Kedves Mindenki!

Régebben írtam ide, de azóta sem tudtam mit intézni, vajon mit lehetne még tenni?
Édesapám tartozása ügyében keresett meg kb. egy fél éve az EOS faktor. Édesapám meghalt 2009 novemberében, de a nagymamám házában a gáz az ő nevén volt (mivel annak idején ő fizette a bevezetést). 2010 nyarán a nagymamám át akarta íratni a saját nevére, és ezzel kezdődtek a gondok. Az EON teljesen összekavart mindent, az ügyben a mamám és édesapám testvére intézkedett.
Erre megkeresett engem ez az EOS tavaly szeptember körül(2012-ben...), hogy édesapámnak 2010es tartozása volt (igen a 2009ben meghalt édesapámnak) és mivel alá írtam a hagyatéki végzést (szintén a tartozás előtt, 2010. májusában) ezért nekem meg kell fizetnem ez a 67 000 forintot. Én ezt megtagadtam, de zaklatni kezdtek. Nagyon rondán beszéltek velem, mint valami bűnözővel.
Decemberben végre kifogtam egy normálisabb ügyintézőt, akinek elmondtam az egész esetet (diák vagyok, édesapám öröksége egy 19 000Ft-os bankszámla volt csupán) ha akarnám sem tudnám megfizetni azt a pénzt. (Lefaxoltunk mindent... hagyatéki végzés, a számla végszámlája stb.) Megígérte az ügyintéző, hogy megpróbálja elmagyarázni a dolgot a felsőbb vezetésnél és majd hív. Hívni nem hívott, de küldtek levelet, csekkel. 67 000 forintról és tele fenyegetéssel, hogy miként foglalhatnak le mindent (3 pólón kívül stb.) a lakásból az esetben ha azon nyomban nem fizetem ki.
Beszéltem egy ismerős ügyvéddel, ő azt mondta nem vagyok köteles kifizetni, csak az örökség mértékében vagyok felelős, ami 19 000 forint volt ugye.
Én ezt egy beszélgetés során az ügyintézőnek is megemlítettem, aki azt mondta nem így van, felelős vagyok az egészért, mivel aláírtam a hagyatéki végzést (igaz akkor a tartozás még nem is létezett... nyilván nem írtam volna alá azért a 19 000ért, szemben a 67 000res tartozással)

Nem tudom mit tegyek, zaklatnak mindenhol, leveleket küldenek... A címem sem tudom honnan tudták meg. A tartozást pedig már az én nevemen tartják nyilván, noha nekem az életben nem volt még szerződésem az EON-al. Gondoltam rá, hogy bemegyek beszélek az EON-osokkal, de az ügyintézők felhívták a figyelmem, hogy a tartozás már az EOS faktor felé áll fent, ők pedig nem tárgyalnak velem.

Mit tehetnék? Ez így már nem élet... folyamatosan rettegek mikor hívnak órán. Van hogy fel sem veszem a telefont, mert úgy beszélnek velem, mint valami bűnözővel...
Tényleg köteles lennék kifizetni? Májusban végzek a vizsgákkal és dolgozni szeretnék... Addigra le kéne zárni az ügyet de nem hajlandók tárgyalni...

tika10 # 2013.02.07. 12:14

Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy mi tévő legyek? Engem is megkeresett az E-os és olyan E-on tartozást akar rajtam behajtani, amit a volt férjem valószínűleg csalás által a nevemre kötött meg, ráadásul a lánykori nevemre és egy másik lakcímmel, ahol soha nem laktam....Mit tudnék tenni? Tegyek feljelentést? Végre örültem, hogy lezárult 18 év borzalma, és most ezzel kell szembesülnöm. Köszönöm előre is a javaslatokat.

runningman # 2013.02.06. 00:45

Kakov,

nem kell mellreszívni. Ez így, ebben a formában már kifizethetetlen. Ha a lányodnak nincs semmilyen nyilvántartott vagyona, itthoni jövedelme, nem volt kezes az adósságáért senki akkor élje világát, ne foglalkozzon az itthoni adósságaival. Én bizony egy fillért nem fizetnék ha külföldön dolgoznék...
Évekkel később, ha egy forintot nem kaptak a hiénák, hajlani fognak a jó szóra, 10% kp-ban a teljes adósságért, közjegyzői okiratban rögzítve, hogy lemondanak a másik 90%-ról.

Más a helyzet, ha nem fizet és ezzel más bajbakerül, mert - mondjuk - kezességet vállalt a kölcsönhöz, vagy a lakását adta fedezetként.

Vigyázzatok arra, hogy a lányotok nevén ne legyen semmi. Magyarországon lakást esetleg úgy szerezhet, ha (külföldi) cégen keresztül birtokolja azt, de nem látszik a nyilvántartásban, hogy ő a cég tulajdonosa. De ez csak egy ötlet, ügyvéd mond majd jobbat.

Sherlock # 2013.02.05. 10:25

Keressetek fel egy ügyvédet. A 15 millió túlzásnak tűnik így elsőre, de a 10 egyáltalán nem lehetetlen egy szabad-felhasználású személyi kölcsönnél, ami ráadásul deviza.(euró vagy frank?)

Kakov # 2013.02.05. 10:19

Az Eos-sal lenne nekünk is gondunk. A gyermekem felvett a Reifeisen banktól négymillió forint hitelt devizában pár évvel ezelőtt. Már akkor emelték állandóan, elérte, hogy többet kellett fizetnie, mint a fizetése volt, ekkor másodállást vállalt. A bank a kölcsönt fedezet nélkül adta neki, de az ügyintéző hölgy behúzta azt, hogy rendelkezik saját lakással, nem tudom, tulajdoni lap nélkül hogyan intézte el a kölcsön folyósítását.
Munkanélküli lett a lányom, nem tudott fizetni havi 120 e forintot, másutt is felhalmozódtak adósságai, diákhitelt is ráterhelték, így kiment külföldre dolgozni, hogy törleszteni tudjon, százezrével fizette a lejárt törlesztéseket, hogy rendbe jöjjenek az anyagiak, de a refeisen hallgatott, míg tavalyelőtt szeptemberben aláíratta vele a papírt, hogy négymillió helyett nyolcmilliónyolcszáz ezer tartozást elismeri, s vállalta a lányom a kilencvenezer forintos havi törlesztést. Nem jött a szerződés módosítás. Hazajött a lányom tavaly, bement a bankba érdeklődni, s majdnem elájult, mikor megtudta, hogy a tartozását eladták az Eosnak. Két hónapig hívogatta az Eost, mert nem volt még nyilvántartásban náluk, végül megérkezett két levél, egyik a állítólagos felmerülő költségeiket tartalmazta, amit át is utatunk, másik már több, mint tízmillió forintot kért öt napon belül, különben végrehajtják. Telefonos megkeresésre előadták, hogy fizessen be egy milliót, hogy a kamatok ne emelkedjen tovább, s fizessen havi kétszázezer forintot, mert ők csak gyors lejáratú kölcsönben egyeznek meg, nekik gyorsan kell a pénzük, valamint, hogy ha nem fizeti be az egy milliót azonnal, akkor már tizenöt millióra emelik kamattal a kölcsönt, ami állandóan fog kamatozni, vagyis a havi kétszázezer forint fizetésnek sincsen semmi értelme. Tegnap közölték már, hogy eltekintenek az egymillió forinttól, de a havi kétszázezret azonnal kell utalni minden hónapban hét éven keresztül. A lányomnak a többi kiadása havi százötven-ezer forint, kellene keresnie legalább négyszázötven-ezret, hogy be tudja vállalni az Eos havi kétszázezret. Azt válaszolta érdeklődésemre a hölgy, hogy ha nem fizet, ez a legalsóbb határ, ettől kevesebbet nem számolhatnak fel havi törlesztésként, akkor végrehajtják. Soha nem lehet a lányomnak saját lakása sem, mit jelent a végrehajtás náluk, mennyi kamatot tesznek még rá és hogyan történik az eljárás?
Nagyon köszönöm a választ előre is! Nagyon nagy teher ez, félek, összeroppan a lányom a súlya alatt.

negyszog # 2013.02.04. 13:27

mzsolt73
Nem vagyok szakértő, a "laikus jogérzékem" szerint tértivevényesen egy levél a Központba, melyben kéred, hogy a mellékelt befizetési igazolás alapján legyenek szívesek (ügyiratszám, tartozás adatai...) a kiegyenlítés tényét visszaigazolni és az esetleges további következményeket (BAR lista...??) megszüntetni.
Ha nem válaszolnak időben, akkor PSZÁF-hoz kell fordulni! Ott már van előéletük - tavaly (nem véletlenül!) kaptak egy 10 milliós bírságot:
https://www.pszaf.hu/…_Faktor.html
Egyáltalán nem ártana, ha a jogot akkor is alkalmaznák, amikor az rájuk nézve jelent kötelezettséget :)

lacco # 2013.02.04. 12:29

http://www.veresegyhazi-hirhatar.hu/…magyar-modra

Ezt olvssa el mindenki akinek ezzel a céggel van ügyesbajos dolga!

mzsolt73 # 2013.02.04. 06:21

Üdvözlet!
Én már több mint egy éve rendeztem feléjük a tartozásomat otp átutaláson keresztül(befizetési igazolás meg van)
Minap a k&h bank lekérte az adatokat s a szerződés státusza fennálló a eos faktoringal.ugy szerepelek mint adós.Hogyan lehetséges ez?
Semmi papir,megszüntető határozatt nem kapptam tőlük.
Elérni nem tudom őket.
Mi a teendő ilyenkor?
Valaki esetleg e-mail cim vagy valami.
Előre is kösszönöm
Zsolt

mzsolt73 # 2013.02.02. 12:05

Én már több mint egy éve lerendeztem feléjük a tarozásomat otp átutaláson keresztül.Minden igazolás meg van.A mai napig nem kapttam tőlük semijen igazolást hogy a tartozásom megszünt.A k&h bank lekérdezése alapján fennálló szerződési státuszom van a eos faktoring magyarország kft vel.A listájukon ugy szerepelek mint adós.
Mi a teendő ilyenkor? ,nem tudom elérni őket

negyszog # 2013.01.25. 15:15

Vh-ügyes
Furcsa gondolat, érvrendszerként azt használni, hogy "de hát te nagyon olcsón jutottál hozzá”"

Szerintem semmivel sem rosszabb és komolytalanabb, mint amit eddig számomra e.on és eos elővezetett. Ennek (olcsón megveszik, magas kamattal behajtják) legalább van valóságalapja :)

gerbera317 # 2013.01.25. 10:38

Solarenqu, te nem olvasod a másik topikban kapott válaszokat?

Vh-ügyes # 2013.01.25. 05:43

Furcsa gondolat, érvrendszerként azt használni, hogy "de hát te nagyon olcsón jutottál hozzá"
(ezt komolyan gondoltad?)

bélaa # 2013.01.24. 16:08

Tisztelt fórumozók!

Kapcsolatba kerültem én is eme csodálatos szervezettel.
A történet röviden:
2005-2007 között fent állt egy kábel tv előfizetés(fibernet-már invitel tulajdon), amit 2007ben nem hosszabbítottam meg elköltözés miatt.
Tartozás nélkül ,erre nemrég megkerestek hogy 2009ben három havi tartozásom van, ami 20-30ezer ft közé esik.
Mivel az 5év letelt ennyi ideig célszerű tárolni a papírokat, tehát nem tudom papíron igazolni hogy 2007től már nem voltam előfizető, hogy is tartozhatnék 2009-es számlával.....hihetetlen.
Milyen egyéb okmányokkal tudom igazolni hogy már akkor nem laktam ott?
Köszönöm!

solarenqu # 2013.01.22. 10:21

Vh ügyes: az adósnak valóban nincs semmije igazolhatóan. fizetési meghagyást úgyis megtámadjuk..
A kérdés arra irányult, hogy van-e tapasztalatt azzal kacsolatosan, hogy a perré alakulás után a biróság megitél pld egy 50%-os törlést az adós javára? kulonos tekintettel arra, hogy devizahitelről van szó, illetve arra hogy tobbszor is felajanlottuk hogy a koztudottan 2%-on megvett koveteles 50%-at kifizetjuk nekik, azonban elutasito magatartast tanusit az EOS folyamatosaan pedig igy is keresne az ugyon.. nem keveset..

Vh-ügyes # 2013.01.19. 07:11

marika177

A helyes kérdés, hogy mi az a "fizetési meghagyás"? (merthogy az EOS elsőnek ezt fogja kibocsájtattni)
No, de kevés itt a felület ahhoz, hogy mindent az alapoktól...

rebimark # 2013.01.18. 15:31

Segítséget szeretnék kérni!!! Nekem is az EOS-al lenne ügyem a cetelem banknál volt két hitelkártyám és egy személyi kölcsönöm ebből a két hitelkártyát nem tudtam fizetni így mindhárom szerződésem felmondták.Teltek az évek egyszer csak jelentkezett az EOS-hogy fizessek be közel 2 millió 300 ezer forintot mert megvették az adósságom és ilyen kamat ilyen költség ment rá az 1 millió 90 ezer forintra.tehát megduplázták jelzem a szomszédot hívták fel,hogy a megadott számon hívjuk fel őket!!!!!Felhívtuk elmondtuk,hogy van más hitelünk is és 3 gyerek max 30 e forintot tudunk fizetni havonta. Erre ők bírósági végrehajtóhoz adták az ügyünket aki már bejegyeztette magukat a házra amin jelzálog van és a kocsinkra amit látatlanba felértékeltek fele annyira mint amennyit ér!!!!! Most a végrehajtónk kéne bevinnünk a pénzt havonta ez rendben is lenne de nekik a 30 ft csak az egyikre elég azzal fenyegetőznek,hogy lefogják a fizetésem felét abból menne az egyik 33%-a a másik 17%-a de a 3. adósság miatt lefoglalnak ha nem fizetjük.Kérdem én a havi 120 e ft felét elviszi és még nem is elég neki miből fizessünk még??? A gyerekek éhesek a lakást is fizetni kéne a kocsit a villanyt gázt de miből a maradék semmiből amit hagynak??? A másik,hogy évi 35% kamat van írva és egyéb eljárási költség amivel nő az adósság de kérdem én ,hogy lehet ,hogy a végrehajtó kiküldi a papírt novemberben ,hogy 1 millió 160 e forint az egyik tartozás az EOS felhív most januárban ,hogy 1 millió 362 e forint ez nem uzsora kamat???? Ez csak az egyik a legtöbb amit behajtásra adott a többi ugyanilyen csillagászati összeggel kamatozik soha de soha nem tudjuk kifizetni mert befizetek évi 350 e forintot de a 35%-a durván 410 e forint akkor már mínuszban vagyok 60 e forinttal és még mindenféle költséget rátesz csinálhat ilyet??? Már közel 3 millió forint az 1 millió 90 ezres tartozásom és csak nő mert akkor fogyna el ha havi 200-300 ezer forinttal fizetném de hogyan????? Azt ajánlotta a kedves EOS-os hölgy,hogy kérjek kölcsön valamelyik családtagomtól vagy vegyek fel kölcsönt. Kölcsönt hahahaha hogyan mikor bár listára tettek?? Esélyem sincs kifizetni még a nyugdíjamból is ezt fogom fizetni??? Tud valaki segíteni mit csináljak hová forduljak?? Vagy joga van ezt csinálni??? Köteles vagyok kifizetni az uzsora kamatait?? Lesz 40-50 millió az adósságom mire kifizetem ha egyáltalán valaha lejár.

rebimark # 2013.01.18. 15:30

Segítséget szeretnék kérni!!! Nekem is az EOS-al lenne ügyem a cetelem banknál volt két hitelkártyám és egy személyi kölcsönöm ebből a két hitelkártyát nem tudtam fizetni így mindhárom szerződésem felmondták.Teltek az évek egyszer csak jelentkezett az EOS-hogy fizessek be közel 2 millió 300 ezer forintot mert megvették az adósságom és ilyen kamat ilyen költség ment rá az 1 millió 90 ezer forintra.tehát megduplázták jelzem a szomszédot hívták fel,hogy a megadott számon hívjuk fel őket!!!!!Felhívtuk elmondtuk,hogy van más hitelünk is és 3 gyerek max 30 e forintot tudunk fizetni havonta. Erre ők bírósági végrehajtóhoz adták az ügyünket aki már bejegyeztette magukat a házra amin jelzálog van és a kocsinkra amit látatlanba felértékeltek fele annyira mint amennyit ér!!!!! Most a végrehajtónk kéne bevinnünk a pénzt havonta ez rendben is lenne de nekik a 30 ft csak az egyikre elég azzal fenyegetőznek,hogy lefogják a fizetésem felét abból menne az egyik 33%-a a másik 17%-a de a 3. adósság miatt lefoglalnak ha nem fizetjük.Kérdem én a havi 120 e ft felét elviszi és még nem is elég neki miből fizessünk még??? A gyerekek éhesek a lakást is fizetni kéne a kocsit a villanyt gázt de miből a maradék semmiből amit hagynak??? A másik,hogy évi 35% kamat van írva és egyéb eljárási költség amivel nő az adósság de kérdem én ,hogy lehet ,hogy a végrehajtó kiküldi a papírt novemberben ,hogy 1 millió 160 e forint az egyik tartozás az EOS felhív most januárban ,hogy 1 millió 362 e forint ez nem uzsora kamat???? Ez csak az egyik a legtöbb amit behajtásra adott a többi ugyanilyen csillagászati összeggel kamatozik soha de soha nem tudjuk kifizetni mert befizetek évi 350 e forintot de a 35%-a durván 410 e forint akkor már mínuszban vagyok 60 e forinttal és még mindenféle költséget rátesz csinálhat ilyet??? Már közel 3 millió forint az 1 millió 90 ezres tartozásom és csak nő mert akkor fogyna el ha havi 200-300 ezer forinttal fizetném de hogyan????? Azt ajánlotta a kedves EOS-os hölgy,hogy kérjek kölcsön valamelyik családtagomtól vagy vegyek fel kölcsönt. Kölcsönt hahahaha hogyan mikor bár listára tettek?? Esélyem sincs kifizetni még a nyugdíjamból is ezt fogom fizetni??? Tud valaki segíteni mit csináljak hová forduljak?? Vagy joga van ezt csinálni??? Köteles vagyok kifizetni az uzsora kamatait?? Lesz 40-50 millió az adósságom mire kifizetem ha egyáltalán valaha lejár.

marika177 # 2013.01.15. 14:21

JÓ NAPOT MINDENKINEK PÁR KÉRDÉSEM LENNE NEKEM IS VAN EOS FALTOR ZRT VEL ÜGYEM MI JELENT AZ INKASSZÓ ; ÉS HOGY AZ ÜGYEM KÖZJEGYZŐHÖZ KERÜL JOGI UTON EZEK MIT IS TAKARNAK KÖSZÖNÖM ELŐRE IS

Vh-ügyes # 2013.01.14. 15:14

"az adósnak se ingatlana se semmilyen ingósága illetve munkahelye sincs.."

No, ez a lényeg, ezt kell hangsúlyozni mikor alkudozol! (Olyan ez mint a snapszerben betlit mondani...)