Egyéves az új Polgári Perrendtartás - Lehetőségeket vagy akadályokat teremt az új törvény? - Szakértők válaszolnak | Budapest, 2019. február 8. péntek | Regisztráljon most!

Hírek

Hivatal a csalás ellen - Amit az OLAF-ról tudni érdemes!

Az Európai Csalás Elleni Hivatal – vagyis az OLAF – vizsgálatai miatt gyakran válik belpolitikai polémiák szereplőjévé az Európai Unió tagállamaiban; de mit érdemes tudni a Hivatal szervezeti pozíciójáról, felépítéséről, működéséről, feladat- és hatásköreiről?

Novemberi Ab-mustra – Többgyermekes nők diákhitele Ember a jog alatt - Az Indig-per - Egy híres ügy a magyar jogtörténetből Illegális börtöntelefon - Csalásra használják a börtönöket ellepő mobilokat A jog jövője - Hogyan hat a technológia a jövő jogalkotására és jogalkalmazására? - Konferencia, kisfilmmel Az új büntetőeljárási törvény tapasztalatai ügyvédi szemmel - Nyílt vitafórumot szervezett ügyvédeknek az ÜDE - Teljes videó-anyag! Ügyvédi marketing hatékonyan - Gyakorlati tanácsok, tippek és trükkök szakértőktől az ügyfélkör bővítésére - Jogi Fórum konferencia A Hungaroring sem kivétel - Októberi Ab-mustra
rss archívum