2004. június 24-25-én a Magyar Ügyvédi Kamara lesz a házigazdája az Európai Uniós Ügyvédi Kamarák Tanácsa (CCBE) Állandó Bizottsága ülésének. A 2004. május 1-jén a CCBE-hez csatlakozott 10 új teljes jogú tag közül először nálunk rendeznek Állandó Bizottsági ülést.

Az Állandó Bizottság ülésével egyidejűleg a CCBE PECO Bizottsága – amely a CCBE közép-kelet európai politikájáért felelős – szemináriumot szervez “Ügyvédek és munkadíjak – hogyan keresnek pénzt az ügyvédek” címmel 2004. június 24-én, csütörtökön délután 14.00 órától a Budapesti Ügyvédi Kamara (1055 Budapest, Szalay u. 7.) dísztermében. A szeminárium keretében magyar és külföldi előadók elemzik az ügyvédi munkadíj különféle formáit, az egyes országokban alkalmazott eltérő megoldásokat és az egységesülő Európában tapasztalható tendenciákat.

A CCBE és annak PECO Bizottsága bízik abban, hogy az érdekes és fontos téma felkelti a magyarországi ügyvédek érdeklődését is és ezért a Magyar Ügyvédi Kamarával közösen szeretettel és tisztelettel meghívja a magyarországi ügyvédi kamarák tagjait a szemináriumra és reméli, hogy a szeminárium sikerét minél több magyar kolléga aktív közreműködése fogja elősegíteni.

Részletek a Jogi Fórum rendezvénynaptárában:
http://www.jogiforum.hu/…zvenyek/1271