A Budapesti Ügyvédi Kamara felhívása szerint a korábbi évek gyakorlatának megfelelõen idén is nyilatkozni kell azoknak a kollégáknak, akik változtatni kívánnak az elõzõ nyilatkozatukhoz képest, nevezetesen hogy 2006. évre kívánnak-e bûnügyi védõi kirendelést, illetve pártfogó ügyvédi, eseti gondnoki kirendelést vállalni.

A nyilatkozat leadható az ügyfélszolgálaton vagy legkésõbb december 30-ig megküldhetõ az ugyvedek@bpbar.hu email címre, vagy a 332-1385-ös fax számra Pásztor Katalin részére. A határidõ után beérkezett nyilatkozatokat nem áll módunkban elfogadni.

Kérjük a tisztelt kollégákat, hogy a könnyebb feldolgozhatóság érdekében csak az tegyen új nyilatkozatot, aki változtatni kíván a korábbi gyakorlatán.

A nyilatkozat letölthetõ, de a fenti címekre küldött közvetlen bejelentés is elegendõ. Változatlanul érvényben van a Budapesti Ügyvédi Kamara Elnökségének határozata, hogy azokat a kollegákat, akik egyik kirendelési listára sem kérik felvételüket 25.000 Ft összegû rendkívüli kamarai tagdíj kötelezettség terheli, melynek befizetési határideje 2006. március 31.

Amennyiben nem érkezik új nyilatkozat, akkor a korábbi marad érvényben.

Nyilatkozat