Az Andrékó Linklaters-t választották az Év Magyar Ügyvédi Irodájának az IFLR (International Financial Law Review) európai fókuszú tegnap esti díjkiosztóján, annak elismeréseként, hogy az elmúlt 12 hónapban számos összetett tranzakcióban nyújtott jogi tanácsadást a magyar piacon.

Ez a második alkalom, hogy az irodát kitüntették ezzel a díjjal, mely az adott ország több jogterületen is kimagasló teljesítményt nyújtó ügyvédi irodáit hivatott elismerni.

A Linklaters – melynek budapesti irodája az Andrékó Linklaters – a magyar iroda elismerése mellett elnyerte a következő díjakat, melynek révén összesen jóval több díjat kapott, mint bármely más ügyvédi iroda: Az év nemzetközi ügyvédi irodája, Az év tőkepiaci csapata, Az év M&A csapata, Az év tőkepiaci ügylete (a VTB elsődleges részvénykibocsátása), Az év M&A ügylete (RBS/ABN Amro) és Az év private equity ügylete (Permira/Valentino).

Nagy örömünkre szolgál, hogy az IFLR a nagyon kiélezett versenyhelyzetű magyar jogi piac vezető ügyvédi irodájának választott minket. Az elmúlt év során a piac kulcsfontosságú szereplőivel dolgozhattunk együtt, a legérdekesebbek közt számon tartott tranzakcióikban: irodánk járt el többek között az Ella Bank Axa általi felvásárlása, vagy a Malév privatizációja során, valamint a HVB, Lehman Brothers és a The Royal Bank of Scotland bankokat is irodánk képviselte annak a vállalatfelvásárlásnak a finanszírozása kapcsán, melynek keretében a Permira felvásárolta a Borsodchem Nyrt-t.” – mondta Andrékó Csilla, a Linklaters budapesti irodájának vezetője