A jövőben ismét Magyarország egyik vezető ügyvédi irodája, az Oppenheim munkatársaként folytatja pályafutását Dr. Horvai-Hillenbrand Péter, aki az iroda társasági jogra szakosodott ügyvédeivel együttműködve, az Oppenheim finanszírozási csapatát erősíti majd.

Dr. Horvai-Hillenbrand Péter (29) a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán (Budapest) szerzett jogi doktorátust 2003-ban. 2003 és 2006 között, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának adójogi kurzusán, valamint a Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdaságtudományi Karán folytatta tanulmányait. Szakterülete a pénzügyi jog, a tőkepiaci jog, valamint a polgári és a társasági jog.

Jogi diplomája megszerzését követően, 2004-ben lépett be a Rein és Társai Freshfields Bruckhaus Deringer Ügyvédi Irodához, ahol olyan ügyfelekkel foglalkozott, mint a JP Morgan, a Barclays, a Societé General, a Johnson & Johnson, az ABN Amro és a Hewlett Packard. A vezető nemzetközi ügyvédi iroda munkatársaként komoly szakmai tapasztalatra tett szert a beruházás-finanszírozási és strukturált finanszírozási ügyletek, valamint a banki és tőkepiaci tranzakciók és az IPO-k terén.

2007-ben csatlakozott a White & Case budapesti irodájának banki és pénzügyi csoportjához, ahol különböző bankok, pénzügyi vállalkozások, befektetési alapok és számos nagyvállalat tevékenységéhez és tranzakcióihoz kapcsolódóan adott tanácsot.

A korábban Freshfields Bruckhaus Deringer név alatt működő Oppenheim Ügyvédi Iroda munkatársai 2007 novembere óta új struktúrában, független ügyvédi irodaként folytatják tevékenységüket. A megújult szervezeti formában az Oppenheimet a gyors stratégiai döntéshozatal, a magas szolgáltatási színvonal és a kreatív szemléletmód jellemzi. A 12 partnerrel és több mint 30 jogásszal működő Oppenheim Magyarország egyik vezető ügyvédi irodája, a Freshfields Bruckhaus Deringer első számú együttműködő partnere Magyarországon.