Beke Zsuzsa a szövetség megbízói szektorának élén.

A Magyar Reklámszövetségben 2011-gyel több személyi változtatás is életbe lép: a Szövetség új alelnöke, egyben a megbízói szektor vezetője Beke Zsuzsa, az MRSZ ügyvezetésének tagja, a Richter Gedeon Nyrt. PR és kormányzati kapcsolatok vezetője.

A Magyar Reklámszövetség 2009-ben lezajlott tisztújító közgyűlésén új elnököt, új elnökséget választott, egyben megújította szervezeti struktúráját. A megbízói szektor élére Zentai Istvánt, a Tér- Film-Zene ügyvezetőjét választotta a közgyűlés, aki egy évvel kinevezése után lemondott tisztségéről.

A Szövetség alapszabályának választásra vonatkozó előírásainak megfelelően 2010. decemberétől Beke Zsuzsa vezeti a megbízói szektort.

Beke Zsuzsa, a Richter Gedeon Nyrt. PR és kormányzati kapcsolatok vezetője, 2009 .decemberétől tagja az Ügyvezetésnek. A szakember már korábban is aktívan részt vett a Szövetség életében, a Reklámszövetség 2006-2009-es elnökségének is tagja volt.

„Bár a gyógyszeriparra a klasszikus ATL reklám eszközök használata kevésbé jellemző mint egyéb szektorokra, remélem, hogy az elsősorban a gyógyszeriparban szerzett marketingkommunikációs tapasztalattal és szaktudással támogatni tudom az MRSZ tevékenységét a megbízói oldal képviseletében” – mondta el Beke Zsuzsa.

Mezriczky László hozzátette:
„A 2009-es struktúraváltás után az építkezés éve volt az idei. Zentai István sokat tett a megújulásért, melyet ez úton is köszönünk. Beke Zsuzsa személyében elismert szakemberrel bővül az MRSZ vezetése, és meggyőződésem, hogy szerepvállalása tovább erősíti az MRSZ megbízói oldali pozícióit.”

Az ügyvezetésben megüresedett helyet Egyed Tamás, elnökségi tag, a Sylva ügyvezetője tölti be, míg Zentai Istvánt elnökségben betöltött helyét Palcsó Sára, a Zwack Unicum senior brand manager-e veszi át.