A Jogi Fórum 2011. március 23-24 . napján Budapesten konferenciákat szervez fizetésképtelenségi jogi témában. A rendezvények során a a csődeljárás és a felszámolási eljárás bírói gyakorlatát, valamint a bírósági végrehajtás menetét vesszük górcső alá. A két konferenciára történő egyidejű jelentkezés esetén az egyik rendezvény részvételi díjából 30% kedvezményt biztosítunk.

A Jogi Fórum 2011. március 23-24 . napján Budapesten konferenciákat szervez fizetésképtelenségi jogi témában. A rendezvények során a a csődeljárás és a felszámolási eljárás bírói gyakorlatát, valamint a bírósági végrehajtás menetét vesszük górcső alá.

  • Fizetésképtelenségi jog – A csődeljárás és a felszámolási eljárás bírói gyakorlata

“A bajba jutott, de „életképes” vállalkozásokon segíthet a szeptembertől hatályba lépett csődtörvény módosítás, mely kedvezőbb szabályozási környezet megteremtésével korszerűsíti a csődeljárást” – tettük közzé a 2009. évi LI. törvény kapcsán honlapunkon a hatálybalépést követően. A törvény az adós vállalkozás újraszerveződését és likviditási problémáinak leküzdését célozta meg.

Sikerült-e kialakítani a terveknek megfelelően egy új magatartási gyakorlatot a hitelező oldaláról? A moratórium, illetve a vagyonfelügyelő szerepének erősítése, a csődegyezség szabályainak pontosítása elérték a kitűzött célt?

  • A bírósági végrehajtás jelene és jövője – Szabályozás és aktualitások

A jelen gazdasági helyzet miatt egyre több embernek van jelentős tartozása és egy jogerős és végrehajtható határozat alapján bármikor kérheti a jogosult a végrehajtást.

A végrehajtás gyakorlati problémáit szakértő előadóink segítségével vizsgáljuk.

Részletes információk, kedvezmények, regisztráció:

A csődeljárás és a felszámolási eljárás bírói gyakorlata →

A bírósági végrehajtás jelene és jövője →

Fenti konferenciákra történő egyidejű regisztráció esetén 30% kedvezményt biztosítunk az egyik rendezvény árából.