A Jogi Fórum 2011. április 6. napján Budapesten konferenciát szervez fizetésképtelenségi jogi témában. A rendezvény során a a csődeljárás és a felszámolási eljárás bírói gyakorlatát elemzik a témában jártas, bíró előadónk.

A bajba jutott, de „életképes” vállalkozásokon segíthet a szeptembertől hatályba lépett csődtörvény módosítás, mely kedvezőbb szabályozási környezet megteremtésével korszerűsíti a csődeljárást” – tettük közzé a 2009. évi LI. törvény kapcsán honlapunkon a hatálybalépést követően. A törvény az adós vállalkozás újraszerveződését és likviditási problémáinak leküzdését célozta meg.

Sikerült-e kialakítani a terveknek megfelelően egy új magatartási gyakorlatot a hitelező oldaláról? A moratórium, illetve a vagyonfelügyelő szerepének erősítése, a csődegyezség szabályainak pontosítása elérték a kitűzött célt?

Időpont: 2011. április 6. (szerda)

Helyszín: Pedagógiai Szervezési és Továbbképzési Intézet, 1068 Budapest, Városligeti fasor 42.

Amennyiben egyidejűleg három rendezvényünkre regisztrál a harmadik rendezvényen történő részvételét a Jogi Fórum ingyenesen biztosítja. Ügyvédjelöltek, joghallgatók részére további kedvezményes lehetőségeket kínálunk.

Részletes információk, kedvezmények, regisztráció→