Egy ügyvéd munkaideje jelentős részét felkészüléssel tölti: nem csak a megfelelő információk összegyűjtése, de azok rendszerezése, gyorsan kereshetővé és átláthatóvá tétele is komoly kihívás. Ma már tudjuk, hogy Microsoft OneNote alkalmazás felhasználóbarát megoldásai jelentősen lerövidíthetik az ezzel töltött időt.

Egy közepes méretű ügyvédi iroda vezetőjeként az ügyfeleink minőségi kiszolgálásához szükséges professzionális szakmai és irodai hátteret kell biztosítanom a kollégáimnak. Ez egy nagyon összetett feladat, amelynek a mi területünkön a hatékony és bizalmas irodai dokumentumkezelés az alapja. Ennek megteremtése azért is fontos, mert évről-évre egyre több írott anyagot termelünk, ráadásul ezek megtekintéséhez és szerkesztéséhez kollégáink ma már különféle mobil eszközöket használnak – sokszor a világ másik feléről.

Nem kis meglepetésként ért, hogy a jól ismert Mirosoft Office alkalmazások új funkciói között a teljes iroda anyagainak áttekinthető rendszerezésére, kezelésére és megosztására is megfelelő megoldásokat találtunk.

Tudjon meg többet, hogyan alakíthatja át ügyvédi irodáját még hatékonyabbá!

Információk gyors rendszerezése – átláthatóan, kereshetően, bizalmasan

Egy ügyvéd munkaideje jelentős részét felkészüléssel tölti: nem csak a megfelelő információk összegyűjtése, de azok rendszerezése, gyorsan kereshetővé és átláthatóvá tétele is komoly kihívás. Ma már tudjuk, hogy Microsoft OneNote alkalmazás felhasználóbarát megoldásai jelentősen lerövidíthetik az ezzel töltött időt.
Például teljesen gyakori, hogy bírósági tárgyalások között hónapok teljenek el. Ilyenkor elképesztően sok időt nyerünk azzal, ha a tárgyalás előtt egy helyen találjuk az összes kapcsolódó beadványt, feljegyzést, aktát és a személyes jegyzeteket. Ráadásul, a OneNote-ban nem csak a kitörölt jegyzeteink visszaállítására van lehetőség, de a verziókövetés funkció segítségével megtekinthetjük, sőt vissza is állíthatjuk jegyzeteink előző állapotait is.

Ma már az sem fordulhat elő, hogy egy megbeszélés során nem tudunk minden fontos részletet feljegyezni, hiszen a OneNote segítésével hangfelvételt vagy videót is készíthetünk, amelyeket tetszőleges helyre illeszthetünk be jegyzeteinkbe.

Ráadásul ilyen esetekben sem sérül a bizalmasság elve: a OneNote nem csak teljes jegyzettömböket, de akár az anyag egyes részeit is képes önálló jelszóval védetté tenni, így még a közös munka során is biztonságban tudhatjuk az érzékeny információkat.

Olvasson tovább, hogy ügyvédi irodájában az információk még könnyebben elérhetők legyenek!

Jogvesztő határidők betartása

Ugyanakkor nálunk nem csak az információmennyiség kezelése jelent komoly feladatot, de a rengeteg megbeszéléshez, a beadványokhoz és keresetekhez kapcsolódó, sokszor jogvesztő határidőket is észben kell tartani. A OneNote kompatibilis az Outlook 2010 feladatkezelőjével és naptárával, ezáltal lehetővé teszi, hogy együtt kezeljük a fontos feljegyzéseket a hozzá kapcsolódó feladatokkal és határidőkkel.

A komplex ügyek részfeladatainak határidőit és felelőseit így az Outlook 2010-ben tartjuk nyilván, amelyet az Office 2010 által kínált megosztási lehetőségnek köszönhetően minden érintett lát. Így mindenki mindig pontosan tudja, hogy ki hol tart a kiosztott feladatokban.

Ügyfelek, bíróságok, igazságügyi szakértők

Nem csupán az ügyfelek, de a különféle szakértők, bírók és bíróságok, első és másodfokú hatóságok elérhetőségeire folyamatosan szükség van, méghozzá gyorsan.

Az Outlook 2010 abban is komoly segítséget jelentett számunkra, hogy kiterjedt kapcsolatrendszerünk adatait egyhelyen, mindeki számára könnyen hozzáférhetően, gyorsan kereshetően tároljuk. Így nem gond a kapcsolattartók legfrissebb telefonszámának, email címének megkeresése,

Az új Office 2010 nem csak az irodai működésünk problémáira mutatott rá, hanem hatékony megoldást is nyújtott ezek kezelésére. Az új és áttekinthetőbb irodai rendszerünknek köszönhetően kollégáim több hasznos időt fordíthatnak az ügyfeleinkre, ettől pedig irodánk is egyre sikeresebb.

Ismerje meg, hogy ügyvédi irodájában mennyi előnnyel jár az Office 2010 bevezetése!

Regisztráljon a kedvezményes ajánlatért!